Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • seoska idila

    moj prijatelj šumar je svojedobno izjavio (kad sam se ja palila nad nekim štenetom): "svi su štenci preslatki, dok ima beba koje to i nisu.." u stilu, ne padaj na malog slatkog, već ako hoćeš psa, razmisli, pa uzmi pravog!

    avatar

    14.10.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    dobro ti jutro...! sama nemam puno iskustva sa zivotinjama, ali sam tvoje i Zmajine avanture sa ljubimcima s gustom procitala! Ugodan ti vikend zelim...

    avatar

    14.10.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • playera

    Maksić se zvao moj hrčak. Pokoj mu... Hrčci tako kratko žive :( Samo se nadam da mu je bilo lijepo kod nas iako smo ponekad noću, zapravo pred jutro, kad više nismo mogli izdržati lupanje i struganje koje je proizvodio jureći kotačem po zamišljenim prostranstvima, blokirali taj kotačić i s puno ljubavi ga uvjeravali da je svanulo.
    Charly, naša vodena kornjačica...Smijeh. Kupili smo ga kad nije bio veći od dugmeta, sa, za njega tada, veeelikim terarijem, jer, rekli su nam da će narasti... A bogme ja narasao. Niti jedan terarij mu nije bio dovoljno velik! Nitko nam nije vjerovao da mali gmaz može biti maza. A može, sve životinje osjećaju ljubav...
    Sad imamo ovnolikog kunića Teslu. Tako se zove jer je lud za strujom i kablovima kroz koje protječe. Žice u kojima nema struje ga ne zanimaju.
    Voljeli bismo imati more kućnih ljubimaca i bit njihovi ljubimci, al...ne da tata ;)
    Pozdrav

    avatar

    14.10.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    stara moja :))kad se tebe čita,nemre te se ne čitat od početka do kraja :))
    daklem slažem se s tobom što se tiče životnija...ja sama sam imala 100 ribica u akvariju heheh,al su imale nezgodu,dok smo mi bili na moru,jer ih je čuvala baka buhahah ko je onda imao nezgodu? hehe pa papigice od kojih je jedna odletjela,druga umrla...a sada imam psa Dona,mješanca koker španijela i dalmatinera kojeg su ostavili u kutiji blizu kontenjera,a ja kakva jesam :))) cer cer naravno da sam ga uzela doma i sad je kod mene već 11 godina :)))
    hehehe pusa draga moja :))

    avatar

    14.10.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • hotmama

    nikada nisam imala kucnog ljubimca jer mama nije dala kad sam bila mala. sada muz ne da. ovdje nitko ne drzi pse vani,jedino ako zivis na farmi. komsija je svog psa ostavio vani preko dana i netko ga je prijavio da ga zlostavlja.

    avatar

    14.10.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........moj mali sin želi macu, meni su ruke u ranama i svako čišćenje viška ne mogu si dozvoliti......a imali smo i mace i pasiće i papigice, a sada samo dvi ribice u akvariju........

    avatar

    14.10.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ak se mene pita, niti jedan tekst gdje se iskazuje ljubav prema životinjicama, ne može biti predugačak..pozdrav

    avatar

    15.10.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ako ti napišem da sam imal macu crnosivu neka pasmina etiopske pustinjske mačke ali mešanka,a živila je s nama 18 godina,onda ti je jasno koliko nam je značila.Bila je neponovljiva.
    A omacila je preko 8o mačića.Uh!Lijep osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    15.10.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...