Komentari

zatebestvorena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • teuta

    Vrlo interesantna tema....i osim toga baš je tako u životu. Zbog čega je tako? Kod zaljubljivanja postoji jedan problem....u tim prvim fazama voljenja dvoje zaljubljenih se toliko vole, toliko žele biti zajedno, upoznati se..da jednostavno zanemare sve oko sebe pa i svoje prijatelje. U tim trenucima dovoljna im je samo ljubav i prijateljstvo partnera. Ali kad prođe ta faza zaljubljivanja...ponovo dolazi do određenog otrežnjenja. Tada opet postane prijateljstvo ono pravo prijateljstvo. U vezi maila...čim uzmognem javit ću ti se. Pozdrav...cmokkkkk.

    avatar

    04.10.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • sannchy

    ja kada sam prekinula sa osobom koju jos i dan danas volim imala sam osjecaj da mi fali pola srca a kada mi je nedugo nakon toga najbolja frendica otisla u Svicarsku osjetila sam da mi fali i onaj drugi dio..ali kada ih vidim vrati mi se radost....kiss

    avatar

    04.10.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • chucky

    SVIDJAJU MI SE SLIKE S TVOG BLOGA MMM MM

    avatar

    04.10.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • MAKI

    ej,evo sam da znaš da je ovo jedan od najdirljivijih blogova koji sam čitao,kaj da ti kažem kad si sve kažemo na msn-u. Moram ti reći da si ti jedno predivno biće i da svako umire za tvojim prijateljstvom. jedino kaj je kod tebe problem kaj gledaš na sve crno, nauči sebe voljeti i zavoli svoje "ja" .jer tad će ti ljudi biti otvoreniji a i tebi će biti lakše drži se one:"always look on bright side of life" ili "don't worry be happy". Pusa do sljedećeg pisanja::::::::::)

    avatar

    04.10.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • Iskreni

    Uvijek ima mjesta za dobog ili dobru prijatelja ili prijateljicu samo čovjek uvijek mora bit prema njima ISKREN? POZDRAV SA PUSOM!

    avatar

    05.10.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • MAKI

    e sam da ti se javim i upozorim da mi ne ostavljaš komentare pod imenom ovog bloga,jer neko može zalutati na ovaj blog .a za ovaj gore komentar sam dao sve od sebe

    avatar

    05.10.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...