Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Canada

    hej!!!...hm,da, amerika ipak iznenaduje...fakat cudno,nema sta:)..heheha,a ovo sa starcima mi je dobro poznato...budi mi silna i dobro mi stoj!!!:)))

    avatar

    02.10.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • D.M. (u know)

    samo ti se ja bojim da se i ovdje peglaju kose za izlazak od pol minute i traca se 'frajericama' iza leda, a mutave cure su redovito frajerice... (zamisli ex razred i jasno ti je sve...)

    družiš se s kinezima...jel ti ovaljuju majice po 5 eura? ili 3 čokolade za 10 kuna? ili one male crkvene sličice pa ti moraš dat neki doprinos, a ak ne daš onda uzme sličice...da iskoristim tvoj predložak --> predavanja su mi 90 minuta od sobe, traju u prosjeku 45 minuta * 4 takva svaki dan (što je dobro, jer se ni ne sjećam kad sam zadnji put bio 4 sata u školi, tamo negdje u četvrtom osnovne), nitko me ne oslovljava sa "kolegice"...:)) inace mi je...pa dobro nemrem se kaj žalit, mislio sam da će faks generalno bit teži...brijem da ću roknut osnove, a sve je ko u srednjoj, stalno pišemo neke bliceve, naprimjer danas iz osnova nam je dao blic neki strujni krug kojeg treba riješit...a ono da da znao sam ga-aha...danas je faks počeo i običnim smrtnicima...kako mi je drago ha ha, a život inace...pa presto sam plesat...jučer da budem precizan, a danas je bio zadnji trening, pa sam malo ukomiran, osjećam da mi je 6 godina prohujalo u zraku i slicno iako sam mislio da ce me prekid još jače ubit...niš idem...čujemo se sutra...kaj radiš tu u slobodno vrijeme ako imaš slobodnog vremena? i kak je tu generalno? jel ko u filmovima ili nam samo mažu oči?

    avatar

    03.10.2006. (01:19)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    ma znam da ni ovdje nije puno drukcije, ali trebas to vidjeti...dozivjeti iz prve ruke:)) ne, kinezi su kul. kak to da si prestao plesat?? zbog faksa ili? mislim, to oduzima dosta vremena and stuff...saaaad:( mogu zamisliti. jos uvijek mozes salsati po hodnicima fer-a:)) slobodno vrijeme?? paaa....visim na netu. kao sto se vidi:)) trebam vise izlaziti...dja....:)) ako pitas dal sobe izgledaju kao u gilmoricama...ne, nisu tako fenci. mislim da je, nazalost, pretezito isto kao u filmovima....jos nisam u potpunosti okusila ovu atmosferu:)

    avatar

    03.10.2006. (03:59)    -   -   -   -  

  • D.M. (u know)

    e pa ako okusiš atmosferu...mislim onu...good girls gone bad ili blond in l.a. ili deep throat party...očekujem da imaš kamericu uz sebe i da mi sve to evidentiraš tak da i ja imam uspomene na tvoj put u ameriku. e baš sam na gilmorice i mislio...o bloody hell...ajd sve je bolje od ovih 3*3 u našim domovima. a jel su trebe onak glupe ko u filmovima...mislim jel su onak stereotipne --> jel ima puno plavuša kojima je baš sad onak kao puko nokat i onak sad mora na manikuru pa će si baš usput onak u dućanu onak kupit max factor maskaru i prekkratki dopičnjak ah whaaaaatever.

    plesat sam prekinuo ne zbog faksa nego zbog glupih stvari tipa jer je mama rekla da nas više nemože financirat što bi značilo da moram savki mjesec sam plačat 600 kn članarine za sebe i seku, plus privatni sati 170 kn svaki tjedan s domaćm trenerima i 35 eura tjedno sa strancima. probali smo vježbat malo sami, al nemre to tak funkcionirat.ima još toga u cijeloj priči al to ćemo već jednom prilikom. uglavnom baš mi je žao iz razloga kaj se meni još plješe a neke druge okolnosti poput novca su me natjerale da prekinem.shvaćaš-nisam ja reko sad je dosta neg je novčanik to reko i to boli...baš mi je danas nekak koma zbog toga pa...da...

    nego uvijek me zanimalo...kaj ti frikovi tu slušaju...willie nelsona i ak su baš jebene volje shania-u twain ili 50 centa i nelly 'promiskuitetnu jedačicu muškarica' furtado (btw. jebem ti kaj je ta žena od sebe napravila...kaj nije ona nekad pjevala da bi htjela letjet ko ptičica...a sad kak bi htjela...papat muškarce...jeees...whateveeeeeeeeer)

    avatar

    03.10.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...