Komentari

gaybb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Iv@n

    Lijepo me usporedio jebote.....grrrr

    avatar

    28.09.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • DSM

    O bože čemu to sve? I odakle to da sam ja plitak? Blog Brader popuši mi ga :D

    avatar

    28.09.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • slaven178

    SLAVEN NIJE NITI UŠAO NITI IZIŠAO IZ OVE GLUPOSTI. DRAGE TETKE, POPULARNOST NA BLOGU STEKNITE SVOJOM EVENTUALNOM DAROVITOŠĆU A NE MOJIM IMENOM. DOBRO ZNATE DA mE BOLI bulja ZA VAS.... a da sam ušao u tu kuću izašao bih prvog dana jer uopće ne znamšto bih radio s nedojebanim maničnim depresivkama s kojima bi trebao biti u toj "kući".
    Tim više, vidim da su sve pasivne tetke (sve ga primaju u guzicu), a ni jedna ne jebe pa se bojim da bih i ja pao u neku vrstu depresije uzrokovane nejebicom u toj kući. MOŽDA se predomislim ako se nađe koji muškarac, ali čisto sumnjam jer se bojim da bi ga ove izgladnjele kurca oglođale dok trepneš.

    Ćao, ostavljam vam pozdrav i gledajte [URL=http://superslaven.blog.hr" TARGET="_blank">slavensku televiziju jer obiluje kulturnim i obrazovnim programom, a i jednog i drugog vam očito nedostaje (i kulture i obrazovanja). Da ne bude sve ko u školi biće i seksa, pa ćete i kurac vidjeti. Znam da niste odavna.

    SLAVE JE DISKVALIFICIRALA SAMU SEBE. TETKE POZDRAV!
    ps. Vašu obavijest da sam nominirana neću izbrisati sa

    avatar

    28.09.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ali otkrit ću vam tajnu jer mi se ideja generalno sviđa (ne sviđaju mi se sustanari). Slijedeća izlazi Biberka jer je k'o Romina u pravom BB frustrirana jer nema što pušiti. Nie riječ o cigaretama kao u slučaju Romine, naravno. :_))) ćao cure eto Vam moj doprinos i dobra zabava!

    avatar

    28.09.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    @slave - joj daj molim te. a tvoji postovi obiluju kulturom i zanimljivim sadržajima. daj molim te! čisto sumnjam da se tvojim imenom može išta postići na blog.hr-u, a brijem da bi u kući ti jedini ispao izjeban i to ne u to hiv - pozitivno dupe. ipak te tamo nitko ne želi dirati.

    avatar

    28.09.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • SiZ

    E ja sam se dobro ismijao kad sam vidio ovo! Iskreno dopada mi se ideja. hajd da vidim sta ce od svega ispasti. O nominacijama ne smijem da govorim. reci cu samo da se slazem po pitanju najiritantnijeg lika ovdje :)
    Nego, da ja iskoristim ovo sto sam proglasen blogerskim debitantom godine pa da pitam kakve koristi imam od toga? kviska za neispadanje? :)

    avatar

    28.09.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • My real life

    Joj, nisam ni znao za ovo, ajd super. :) kiss

    avatar

    29.09.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...