Gay Blog Brother

četvrtak, 28.09.2006.

Počela prva sezona Gay Blog Brothera

Po prvi put u Hrvatskoj senzacionalno je započeo i prvi Gay Blog Brother. Naš tim psihologa odabrao je 12 gay blogeraša - kandidata za nagradu Milka čokoladu s keksom. Već ove nedjelje jedan će kandidat ispasti i kreću nove nominacije. Svakoga dana u našim dnevnim emisijama moći ćete pratiti kako se naši kandidati osjećaju, što rade i kako provode vrijeme.

A sada upoznajte naše kandidate:

Biber je jedan od novijih blogeraša, živi u Srbiji i uvijek nas oduševljava svojim dugim postovima. U GBB kući može ponuditi dozu smirenosti, ali i razonode kada ona bude potrebna.

Rezzy je blogeraš koji često piše o različitim temama, dakle u GBB kuću je primljen jer očito ima o čemu diskutirati sa ostalim sustanarima.

Kio je jedan od onih koji će reći svoje mišljenje na promišljen način, uvijek ostavljajući mjesta za odstupnicu. Veliki je Shakirin fan pa očekujemo mrdanje bokovima.

Njokich poznatiji kao gej republikanac više ne piše o sebi već o stvarima vezanim za gay ljude. Razumije se u frizure, mirise i dobre komade. Je li on Neven Ciganović GBB kuće?

Nitty nam je pobjegao, ali ne daleko. Uvijek nas uveseljava svojim postovima i skladbama pa tako vjerujemo da će nakon showa izdati i GBB kompilaciju hitova.

Replay voli cure, voli dečke, voli sve ljude na kugli zemaljskoj. Došao je iz Vojvodine i sigurno se razumije u simbiozu različitih ljudi, može li se sprijateljiti sa svima u kući?

Dismissed piše malo duboke, malo plitke teme, nikada se ne zna što od njega možeš očekivati, a to ga čini zanimljivim za GBB kuću. U vezi je s Rezzyjem, možemo li očekivati i sex pred kamerama?

Slaven je blogeraš kojeg ne podnosi minimalno 70% drugih gay blogeraša. Moguće svađe u kući čine ga zanimljivim širokoj publici.

S&Z zna pjesme iz Ex-Yu, dolazi nam iz Sarajeva i on je blogerski debitant godine, iz novog blogeraša uskoro je postao etabliran i zaslužio ulazak u kuću.

Crazydancer stalno mijenja adrese i teško ga je uhvatiti. Pada u depresije pa bi ga veselo okruženje GBB kuće moglo izvući iz depre i u njemu ponovo probuditi rasplesanog dečka.

SnoopyBoy je blogeraš oko kojeg su se naši psiholozi dvoumili - ne piše često i teško ga je proučiti, ali čini se da je otvoren za sve što mu GBB kuća može donijeti.

MyRealLife je osoba koja piše općenite stvari, često puta se izgubi u svojim mislima i vremenu pa prestane pisati. Hoće li ga to spriječiti da osvoji Milka čokoladu?


I to bi bilo sve, na vama je da pratite naše dnevne emisije i da glasujete za onoga tko bi trebao ispasti. A svoje favorite istaknite u komentarima.

Vaš Gay Blog Brother
- 15:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<