Komentari

ljelja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • xiola bleu

    Ne znam jel' je, ali to je bila moja tramvajska stanica u srednjoj skoli. Zivila Veslacka i Knezija oko nje!

    avatar

    20.09.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    ovo je najljepši post o Zagrebu koji sam ikad pročitala!
    Priznajem, nisam plivala u Savi, gadi mi se, zmazano... Prije nego su uredili Jarun (prije Univerzijade), znala sam se tamo sunčati i malo brćnuti... Moje korjenje je sa Srednjaka i Knežije tak da sam ja uz potoke i vode doma. Sad sam u Dubravi, uz kuću mi je potok...

    avatar

    21.09.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • KOKI

    potpisijem Zgbabu...već duuugo nisam pročitala ovako lijep dožovljaj Zagreba....:)

    avatar

    21.09.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  • jja

    koje si ti godiste kad takav Zagreb pamtis? :-) Ili to ili imas krasnu mastu.

    avatar

    21.09.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    My born town.....

    avatar

    21.09.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • ljelja

    xiola, zgbaba, koki, rudarka , jja- hvala na komentarima i više kao dopuna posta a manje kao odgovor na pitanje: veliko godište I krasna mašta, zar mislite da je ne trebam još više sada da se neprijatelji ne prepoznaju, da me neprijatelji ne prepoznaju. I kad svrate sa bjelosvjetskih trgova i zalutaju na Plac ja radije onda idem Trgom pa što bude.
    I da znate iza SVAKE riječi stoji jedan kiseliš i jedan bombon npr. kad su me u Zvijezdi stavili u sobu za umiranje ili kad mi je oma B. natrpala pliticu malinama, borovnicama, kupinama, jagodama i drugim neviđenim čudima :)))

    avatar

    21.09.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Pa evo da pokusam objasniti ono sto si zeljela sa linkovima, nadam se da sam dobro razumio:
    otvoris znaci u editoru neki od boxova, napises recimo Ljeljin izvor , otvoris novi prozor i pokrenes stranicu koju zelis (u ovom slucaju http://ljelja.blog.hr/ ) , kopiras adresu (selektujes i Ctrl+C) , selektujes onda ono "Ljeljin izvor" sto si napisala u boxu i odes sa desne strane na slicicu koja pokazuju kao planetu i ispred lanac, kliknes i otvorit ce se prozor u koji ces vidjeti da se unosi adresa koja pocinje sa "http://", tu jednostavno prebacis svoju kopiranu adresu umjesto toga (http://ljelja.blog.hr/, Shift+Insert). Zatvoris prozorcic, objavis box i to bi trebalo biti to. Isprobas i vidis jesi li dobila sta si zeljela. naravno, sada mozes svoj text mijenjati i birati velicini i boju.
    Sretno sa testiranjem, nadam se da je to sto si trebala. Ako budes imala pitanja - adresu znas :)

    avatar

    22.09.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Promijenio sam adresu pa ako sta bude jos trebalo....

    avatar

    22.09.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Kao prvo - nema potrebe za persiranjem, dovoljno sam mlad :)
    Kao drugo, sto se tice pitanja za googlanje bloga (ako sam dobro razumio pitanje, zelis da preko googla neko moze naci tvoj blog) - to je do administratora koliko sam ja shvatio , stvar prava i autorizacija. Mislim da se na blog ne gleda kao na dio globalne mreze nego dio "lokalnog vlasnistva unutar neke domene" , u ovom slucaju blog.hr (mozda grijesim), i mislim da je u neku ruku i dobro to jer predstavlja vrstu zastite...

    avatar

    22.09.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Draga moja pa ti si dost dugo u Zagrebu kad pamtiš plivače u Savi, ja se ni ko klinka toga ne sjećam, a nožne prste nisam nikad umočila u tu zmazanu vodurinu i nadam se iskreno da ni neću ;)))

    avatar

    23.09.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • jja

    Nisam ovo skuzila, koji neprrijatelji, opet ti meni nesto figurativno, nesto sto ne kuzim ;-)

    avatar

    23.09.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Dobra večer drage moje.
    Bojim se da bi objašnjenja nosila novi, nabrijani, post. Bugi- ne živim u Zagrebu iako sam često tamo i imam drage prijatelje pa ćak i drage pokojnike u Zagrebu. Sava je bila čista. Jja- vuk dlaku mijenja ali čud nikada! Neprijatelji su samo preokrenuli kožuh ... Doduše, više za uništavanje drugih ne moraju ni potegnuti u Zagreb, dovoljno je da puste glasine i odmah se bate žumanca -figurativno.
    A neprijatelji mogu biti: seljaci i građani, žabari i primorci, brđani i ravničari ... i šaptalo se ispod jorgana hrvatine i jugoslavenčine a odatle i, ne sasvim jasno i pouzdano, razlikovanje Placa i Trga.

    avatar

    23.09.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...