Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • PRINGLE'S MANSION

    Super ti je blog,ali bez uvrede,boli mene briga za neku pizzu.Samo imam jednu želju,i molim te,želim da je ispuniš.Posjeti moj blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.09.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    ajme pizza, sad bi mi dobro došla jedna...uvijek bi mi dobro došla jedna. osobito miješana. to je najbolja klopa ikad izmišljena

    avatar

    17.09.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Hehe taman jedem zadnji zalogaj pizze iz moje kuhinje:))Ne izgleda ni tvoja loše,ali meni najdraža moja.Ja ti pod pizzom smatram kečap,šunka,sir i origano (gljive ako imam kući),a sve ostale varijante bi trebali nositi drugi naziv.Pozdrav ostavljam

    avatar

    17.09.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • Zero

    mmm..pizza ne podsjeća me danas sam je upravo jeo,čuj ja otkako sam probo picu s kečapom,tak mi je glupo bez njega da uglavnom stalno jedem s kečapom.iako se ja kao i kako bi se reklo većina smrtnika zadovoljava s Pizzerijama i dostavama ipak je domaća neš posebno..AKO je znaš radit.neg da fuuj,ja ne podnosim te nepotrebne dodatke samo trekenjaju,klasična je zakon,a s plodovima i s ananasom i te neke egzotičnosti su ful glupe.E pa do sljedećeg komentara Dobar tek!Ćao

    avatar

    17.09.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Ne sumnjam da je i ukusna kad ovak dobro zgleda. Mogla bih ja na instrukcije kod tebe :)

    avatar

    17.09.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Crna&Bijela

    Hmm..kako to da te toliko inspirirala pizza?!Bas cudno,meni uopce ne fali pizza..iskreno je nisam godinu dana jela..ajde ako ti se da posjeti moj blog,pa ostavi neki komentar ako ti se da,ok?!Pusa!!

    avatar

    17.09.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • TO SU IPAK SAMO GLUPOSTI.....

    ...hey!!blog ti suuppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrr!e imam samo jedno pitanje!možeš mi molim te reči gdi si našla takav dizaj ili gdi mogu nači nešto slično...tnx!!!

    avatar

    17.09.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • Friend Of A Friend

    Ja također volim pizzu sa tankim tjestom, ail volim dok gore ima svega i svačega i dok je sočno, ne volim kada je prevruća... u zadnje vrijeme na pizzu stavljam i malo vrhnja sa origanom... to mi je frend preporučio i stvarno je odlično... pozdrav

    avatar

    17.09.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • Marv

    Za pizzu je lako, treba samo ići u Pizza Master (na uglu malo dalje Indeksa gdje se skreće prema škurinjama) i probati kakav okus treba imati. Kad se postavi normala (veličina kojoj se teži) sve je lakše.

    avatar

    17.09.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Samo ću ti dati malo asocijacije pa će biti jasno - znam i gdje je bila dobra pizza i kad i s kim sam bila :))

    avatar

    17.09.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • sewen

    dobar tek...za pocetak

    avatar

    17.09.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    šokantno ali ja ne volim pizzu :) ja sam jako komplicirana što se tiče hrane što izluđuje sve oko mene, a mog dečka ovo s pizzom osobito. Čini mi se da bih trebala napraviti nešto po tom pitanju, najozbiljnije :-)

    avatar

    17.09.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    stavi mi u attachment pa mailni ;-))))...mogao bih se ubiti pizzama...al isto nikakve specijalne ne dolaze u obzir...najobičnija capriccosa...i gljive pod obavezno...i vrhnje...imam svojih par lokala u ovom sjeverozapadnom dijelu HR u kojima ih obožavam jesti...neću ih sad reklamirat, al ako dolaziš što u ove krajeve pitaj slobodno, pa ti preporučim ;-)))...a i moja mama se nešto popravlja po tom pitanju u zadnje vrijeme...sve su joj bolje i bolje...

    avatar

    17.09.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Ako ne prijaviš onog prvog komentatora, ozbiljno ću se naljutit na te! :)) Dalje - trebala si odmah ispod naslova stavit kakvu napomenu da ne čitaju pizzoljupci koji pokušavaju izbjegavati kasne večere, sad moram jest, a mislila sam preskočit... I na koncu, moram spomenut svoju omiljenu vrstu pizze: tijesto radim sama, ne pretanko, cca.5mm, kečap, origano (ne previše), pureća prsa (Gavrilović, narezana jako tanko, ali se može stavit u više slojeva), sir, gljive, artičoke, kukuruz. I ono što ljude izbezumljuje: pizzu najviše volim uz jogurt. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmljac!

    avatar

    17.09.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • Siscijanka iz drevne Siscije

    obožavam pizze, pokušala napravit doma al nisam baš uspjela, više volim naručit iz susjedne birtije, a ovi "posjeti moj blog" mi opasno idu na živce

    avatar

    17.09.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Po slici bi se reklo da je baš njam njam... Ma ne sumnjam da je stvarno bila njam njam... za prste polizat...

    avatar

    17.09.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Mmmm, da mi je sad komadić. I ja je volim u kućnoj radinosti, iz potpuno istih razloga. Samo, za razliku od tvoje, moja je četvrtasta, ispečena u onom najvećem plitkom limu. Tako ti je to kad imaš obitelj. Osim toga, pola pizze je samo sa sirom, a druga polovica, veća, pokrivena je šunkom i sirom. Za svakoga po nešto :)))) Ne želim više dobar tek, s tim sam zakasnila najmanje dva sata, ali laku noć, to već može... :)))))

    avatar

    17.09.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Pringle, za želje se moraš obratiti zlatnoj ribici, ona će ti ih sigurno ispuniti. :))) @Santea, ma moooja je booolja. :)))) Šalim se, ne znam čija je bolja, al probala bi i tvoju. :) @Patkice, pa eto tako, inspirirala me. A kako tebe tako nešto neinspirativno inspirira na komentar? Nisi valjda od onih spamera koji samo radi komentara okolo obilazi? Eh, ako jesi, ovdje si baš gubila vrijeme. :) @Tenyc, u Pevecu na rasprodaji možeš nabaviti slično, ali isto nigdje, jer je unikat. :))) @Friend, ne bi ja baš s vrhnjem, ali važno da je tebi fino. :)) @Rock, nastojat ću zapamtiti. :)) @Bigice, da, dobra je bila tamo. Šteta da nije bliže. :))

    avatar

    17.09.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Ultravioleta, moram ti reći da ja do dugo nisam voljela pizzu. Zapravo ju nisam bila ni probala, jer mi je valjda bilo gadno sve to pomiješano u jednome (što inače ne volim u hrani - volim jesti odvojene sastojke, a ne sve pomiješano), ali otkad sam ju probala, sve mi se više sviđala. :) @Pozoy, i ja bih se mogla ubit. :)) Jedino ne s dodatkom vrhnja. :)) @Poli, ma ne da mi se više slat, slala sam za one neke bolesne komentare pa nisu reagirali. Ovo su djeca pa nek se vesele. :)) Gavrilović, pureća, i ja ju stavim, ali više volim kuhanu šunku od PIK-a. A jogurt ne bi baš uz pizzu. :)))) Meni trebaju hektolitri vode. :)))) p.s. Propala ti dijeta radi mene? :))) Znači da ti i ne treba. :))) @Aquaria, a neeeee, bude i kod mene svakakvih oblika. I ova velika. Isto za obitelj. I isto bude nekih dijelova kojima nešto fali, ali u našem slučaju, vjerovala ili ne, ima i onih koji ne vole sir. :)))

    avatar

    17.09.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • tomo81

    Prije svega, dobra ti vecer! ili bolje dobar tek! Jedan sam od onih za kojih se kaze da bi mogli pzzu pojest poslije bozicnog rucka, stvarno je volim, a i stobom se slazem , meni su najbolje one iz kucne proizvodnje.... preporucam se za dekugstaciju tvoje ili mozda za dostavu na mail..moj ti je mail tomislav.svagelj@gmail.com pozdrav

    avatar

    17.09.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    pizze - meni najdraze jelo!!!! slazem se s tobom u pogledu morskih plodova - cini mi se da u zadnje vrijeme podnosim samo ribe na gradele, lignje na zaru, nista vise! Obozavam articoke kao topping na pizzi - jednom su se u mojoj lokalnoj pizzeriji zeznuli pa mi umjesto articoka stavili anchovies (sardine)! Nisam bila odusevljena. By the way, pizza na slici (tvojih ruku djelo) izgleda fenomenalno!

    avatar

    18.09.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    ali bez zezancije, odlučila sam probati pizzu (znam bolesno, nisam je ni probala, iz istih razloga kao i ti) Zašto odjednom? Pa dugo me več "privlači", jednostavno mi super miriše a to je meni mig da bi mi se nešto od hrane moglo svidjeti. Tako recimo ništa u životu nisam probala što mi smrdi - kiselo vrhnje, kisele krastavce (i općenito ukiseljeno povrće :))) ali pizza miriši zamamno i gotovo sam sigurna da će mi se svidjeti. čudna sam ja biljčica, svašta. Ali eto, javit ću ti kad probam, a ako se to desi, držim te djelomično odgovornom :)))

    avatar

    18.09.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    draga peg, ne vjerujem ti ja bas u domace pizze, istina je da ja to nisam nikad ni radila,
    ali jela sam neke iz domace radinosti i uza sav trud bile su samo sjene od dobrih pizza,
    a ljetos sam jela daleko najbolje pizzu do sad i to na otoku Krku u mjestu Krku u konobi
    "Galija" iz prave krusne peci, to su mirisi jer tamo peku i kruh. nije mi bas pizza neko
    savrseno jelo, ali ova koju smo ja i prijateljica pojele tamo bila je bas savrsena.
    a i ambijent je takodjer poseban - stara jezgra grada, blizina franjevackog samostana ...
    kad jednom budes u prilici pokusaj propusteno nadoknaditi tamo...

    avatar

    18.09.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • lorraine

    uh di si me nasla s pizzom u 11 navecer,ovako gladnu:)))...uh,patim za nasom pizzom,ove ovdje ne valjaju,nisu nasima ni do koljena:)

    avatar

    18.09.2006. (06:22)    -   -   -   -  

  • trill

    Sad su i meni krenule sline, samo od pogleda na sliku :))) Ja sma ti prvi put kad sam jela pizzu tražila kruha :)) Dobila sam neku s premalo tijesta i sve je bilo toliko puno paradajza i ostalih sastojaka da skoro da nije bilo jestivo. Poslije sam čula da je ta nova pizzerija ovu moju pizzu spremila među svojim prvima. Niti su oni bili navikli na nju, niti ja :))
    U međuvremenu sam navikla i sama ju spremam. Ustvari, ne baš sama, malo pretjerujem :) Svekrva mi napravi tijesto, a ostalo ja sama. Skroz sama :))))

    avatar

    18.09.2006. (08:43)    -   -   -   -  

učitavam...