Komentari

ljubavneboli.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • teuta

    Mačak...tako mi je drago da si mi se javio...Nemoj me samo plašiti da napuštaš blog, pa što ćemo mi bez tebe. Znam, nekad se i dogodi da nestane inspiracije za pisanje, ali to je prolazno. I ja sam često pomišljala da zatvorim blog, ali jednostavno ne mogu to učiniti. Nemoj molim te da me zaboraviš, dugo te nije bilo, sad si navratio...a bilo bi teško da te opet nema. Želim ti puno sreće, pogotovo u ljubavi...Laka ti noć...cmokkkk.

    avatar

    13.09.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro jutro, mačak...eto, drago mi je da ti se svidio moj post. I ja mislim da bi nekome mogaobiti i koristan. Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    22.09.2006. (07:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, mačak...drago mi je opet, što si mi se javio. No,moram priznati da je tvoj komentar, pogotovo ovaj zadnji dio, meni dosta dvojan. Izliječio si tu bolest, odnosno ljubav?! Što bi to sad trebalo značiti. Naravno, postoje samo dvije mogućnosti za odogovr...ili si napokon pronašao onu pravu ljubav..ili si prebrodio ljubavne boli i jadi. E, sad...što je od toga ona prava istina, mačak? Malo se ipak pribojavam da je ona druga moja konstatacija točna. Ako i jeste tako, ne brini...ja nekako vjerujem da na svakog čovjeka čeka ona prava ljubav, samo je moramo prepoznati....i tada je čvrsto prihvatiti i uživati u njoj (makar i boljela ponekad). Pozdrav, prijatelju...cmokkkk.

    avatar

    25.09.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • because of her...

    nemoj ju izbjegavat!!! možda se nešto promijeni!!!

    avatar

    26.09.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...