Komentari

dryad.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Shadowhunter

    In my opinion, svi smo razliciti, ako nista drugo, onda po manama, jer inace nema smisla zivjeti, ako vjerujes da smo svi isti.

    avatar

    04.09.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • melani :)

    ey mala...slucajno tjekom pauze, koja mi definitivno treba nakon ove glupe anatomije koja mi oduzima pola zivota (ili samo jutra :)), sam skoknula malo do neta...citala sve postove koje si napisala...ja nisam gledala film ali sam citala knjigu...mozda zvuci bezveze ali nekak znam kak ti je...ja sam u zadnje vrijeme totalno izgubljena...nisam vise ona koja sam bila ako opce jesam ikad bila onakva kakva jesam...nekak se nebrem izvuci iz ove rupe u koju sam pala i jos se nadam da je to zbog anatomije jer necem biti takva...nebrem i necem ti davati savjete jer neznam, to nek radi tvoj bracek kak si rekla, koji je ve trenutno zatvoreni u sobi i pokusava natjerati knjigu iz anatomije da se stanji ili pojednostavi :)...idem ga pitati dal je uspel...uzivaj i citam te...puseke ti saljem...

    avatar

    05.09.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • ..::dryad::..

    heh.. ma, ne znam kai mi je.. valjda je to sam faza.. hope so:) zgubljena fest lately.. ajd, pusam vas sve.. budete wi to polozili, pametne ste vi glavice..

    avatar

    05.09.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Geez, pa ti ćeš na kraju i postat darker :? spooky... btw. oblačenje u crno je samo... bunt protiv cijeloga svijeta... bar u mom slučaju... da svi vide da mi se ne sviđa ovo na što je svijet spao... al jebiga... pozz

    avatar

    05.09.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • ..::dryad::..

    heh.. necu postat darker.. no need to worry.. nebi bila darker cak ni kad bi mi se u glavi motale darkerske misli i kad bi slushala samo i only metal... iz jednostavnog razloga.. sad su vec svi darkeri, pola njih je poza.. a ja necu opet bit dio gomile:)

    avatar

    05.09.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...