Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • trill

    Ja ti sve skupljam, skupljam pa me nešto pukne pa pobacam. Onda opet skupljam, skupljam pa me nešto pukne...i tako stalno :)
    Ne sumnjam da će se Demi super snaći u vrtiću. Bit će možda prvih dana problema oko napuštanja, ali ako možeš probaj to napraviti postepeno. Ono, prvi dan sat-dva. drugi do spavanja, treći dan cijeli. Mojima je to pomoglo i lakše su prihvatili ostanak i shvatili da ja uvijek dođem. Ne znam kako vaši u vrtiću s tim stoje, ali naši to i dopuštaju i preporučuju.
    Vidi, meni se pokazalo dobro :)

    avatar

    27.08.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    svi mi imamo puno beskorisnih stvari koje skupljaju prašinu,gori smo od hrčkova....

    avatar

    27.08.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • nutella ;)

    joj kolko sam postova propustla... stvarno m je zao, al sam u takvoj ludnc da jedva spavam... zato se sad kratk o brzo javljam...
    joj ja sam sto velk kolektor glupost... ako ja nkad ne cuvam nesto sta b m kao moglo trebat, nego samo cuvam uspomene... sad vec tu z pecuha mam jednu vrecu th stvar :)
    sorry na ovom slovu , al psem s turske tpkovnce, tako da m nje bas jednostavno :)
    ajde nadam se da t je temperatura prosla... to se men dogodlo ove godne, 20 dana sam mala temperaturu 37.5 nsam znala sta da radm... sla sam na kontrole od jednog doktora do drugog... ntko m nje znao rec sta m je... jednog dana m je puknuo flm odlucla sam otc u splt na jedan kratak odmor... cm sam ugledala tablu splt, moja temperatura je nestala :) onda sam shvatla da je to blo na pshckoj baz... neznam... probaj uzet jedan dan samo za sebe otc negdje...

    avatar

    27.08.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    ja sve te sitnice držim u velikoj kutiji...i nikome ne smetaju...pusam.

    avatar

    27.08.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Poznata mi je ta priča sa skupljanjem stvari, a sve žao baciti. Srećom, postoje oni trenuci kad krene veliko pospremanje i onda ipak odlučim baciti neke nepotrebne, nekorisne stvari. Teška srca, ali ipak. Uvijek se javlja ono pitanje - a što ako zatreba? Ili misao da se teško rastati od uspomene. Onda ipak bacim i kad prođe neko vrijeme, shvatim da stvarno bez problema živim bez toga, a uzalud sam čuvala. :) Samo češće trebam takve trenutke. Drago mi je da je Zvrk dobro i držim palčeve za vrtić. I tebi za bolovanje, da ozdraviš ;) I javi nam se ;)

    avatar

    27.08.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • dva

    haj :))
    i mi od petka idemo u vrtić... bit će to zanimljivo....
    nadam se da si bolje...
    čitamo se :))

    avatar

    28.08.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Jedna kutija na tavanu skriva toliko sitnica iz prošlosti. Svakih par godina se otvara i puni novim sadržajima...Pozdrav baki i čedu...

    avatar

    28.08.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Ne sumnjam da se Demi neće snaći u vrtiću.Mi se rješavamo svih viškova nepotrebnih stvari jer ih nemamo gdje držati.Vučica ima svoju jednu ladicu i u njoj neke papiriće,dnevnike,pjesme,slike,stare uspomene.Njeno blago.

    avatar

    29.08.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..heh i ja se psihicki pripremam kad je spremanje u pitanju.. i polovica stvari u sobi mi zapravo ne treba ali da te citiram "mozda ce mi zatrebati".. sto se vrtica tice, vjerujem da i Dem jedva ceka.. moja necakinja krece u skolu, gori od odusevljenja (pitam se dokad hehe).. i nadam se da ces se i ti napokon izljeciti.. veliki pozdrav!

    avatar

    30.08.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Demu veseo i zabavan boravak u vrtiću! Ovdje kod nas klince koji prvi put idu u vutić zovu po grupicama - jedna dolazi odmah prvi dan, druga nakon tjedan dana, treća još tjedan poslije. Da se dječica i tete postupno navikavaju. Prva Potočnica imala prvih mjesec dana razdoblje krize, druga se brže uklopila. Ovisi i o karakteru djeteta, i o pripremama kod kuće, i o tetama i društvu... Nadam se da će ti nalazi biti u redu i da će glavuša prestati boljeti. A što se uspomena tiče, hrpa ih je pobacana, čuvam samo nekoliko pisama, ulaznica, propusnica i to je to. U glavi je najveća riznica. A kad iz glave ispare uspomene, ni materijalni ih dokazi neće spasiti. Srdačan pozdrav!

    avatar

    30.08.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • KOKI

    i Noa uskoro kreće u vrtić..ali on nažalost nije baš druželjubiv što se druge djece tiče..jako je miran i ne voli vrisku i galamu pa me brine kako će se uklopiti...:)

    avatar

    31.08.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ponuda za mikrovalnu ti je i više nego poštena. šteta što nemam nijednu viška :))

    avatar

    31.08.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...