Komentari

paor.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • baca iva

    Eto vidiš, druže moj, dasi ti pametniji opd ti vaši samozvani predstavnika. Dugo je trebalo dok im iz guzice dođe u glavu! Ti nisi bijo prorok no samo sposoban paor koji zna pravo stanje i koji se ne boji kazat istinu. Svaka ti častz. Zato ti piši sam, nemoj dvojit u svoje sposobnosti koje imaš. I to kolike! Ta nisu ni oni pamet kusali kašikom. Lip ti i veliki pozdrav šaljem!

    avatar

    22.08.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • staro selo

    Evo i mene da pročitam Tvoj blog. Bravo! Pa i g. Grivčić ima kompjutor ( kakav bi to bio predsjednik koji ga nema) i ide na internet, te skuplja teme šta će "pametno kazati". Eto tako je on razmišljo cijele tri godine i smislio, i neki dan i reko "svoje" mišljenje o problemima vas seljaka. Ima problema koliko hoćeš, a ti samo piši, možda će još neki predsjednik to pročitati za neke tri godine i negdje reči, pa možda bude neša od toga. Dobar ti dan dao Dragi Bog!

    avatar

    24.08.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Eto Bača Iva me skrenuo kod tebe. Svaka čast majstore. Ja sam oduvjek ne samo za radnika nego i za seljaka. Oženio sam jednu snašu iz tvoje okolice,i dobro znam po tastu kakvi problemi muče našeg Hrvatskog seljaka.A moram ti i reću da je moje punice djevojačko Petričević. I onaj majstor što pravi kuhače i ostale stvari od drveta je njen bratić. Pozdrav...

    avatar

    24.08.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • mrakar

    E Paore, svi teoretiziraju, a mi to znamo odavno i osjećamo na svojoj koži godinama.Pozdrav! Miki

    avatar

    24.08.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...