Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • tropical

    jao kako si me nasmijala sa kosom i sa torbom i šeficom! cerekam se kao luda!!!! što se lokuma tiče, e to nažalost baš i ne volim, malo mi preslatko bude. možda nisam nikad dovoljno dobar probala. ali nekako se bojim da ako i probam najnajnajbolji i ne svidi mi se da ću onda nekoga uvrijediti.

    avatar

    23.08.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • janabanana

    zasto sam ja stalno mislila da si ti plavusa? :-))

    avatar

    24.08.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Lalaipo

    Bok,draga JJA!
    Ostavila sam komentar i pitanje ispod posta 18.08. (kozmetika) ;))
    Pozdrav,Lalaipo

    avatar

    24.08.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • falš

    :)))
    apropo rahat lokuma jel' to imaš telepatske sposobnosti? Sad ću dobiti još ona 3 kila do okrugle brojke!

    avatar

    24.08.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • korason

    Imala sam prilike (suradjujuci poslovno s jednom velikom turskom kompanijom) isprobati neke od originalnih turskih slatkisa - baklave, "rahatluke", suseno voce - koje su kolege donosili u firmu nakon posjeta doma. mmmmmmmmm kako su ti rahatluci ukusni.... ma kakvi preslatko... mljac!
    A moras nekad malo i liniju dovesti u iskusenje ;) Meni je to manji grijeh od Mc Donaldsa

    avatar

    24.08.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Janobanano - ne znam (sad mi fali onaj nas smajlic koji dize ruke u zrak i cudi se)
    Lalaipo - idem vidjeti
    Fals - he,he
    Korason - my u Mec-ove razne (vidis, bas se vec duze spremam napisati nesto na slicnu temu) ne idem, mislim d ane ide nitko tko do fine klope drzi. Dakle, slazem se s napisanim, kao i uvijek uostalom ;-)

    avatar

    24.08.2006. (17:40)    -   -   -   -  

  • jja

    Lalaipo - imas ti mail, pa da ti protumatim ove sastojke, ali jedno pitanje prije toga - koliko prirodno tebi ti sastojci izgledaju? Iza vode bi bio UVB-zastitni faktor ciju su uporabu neke firme napustile jer nije fotostabilan, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE sluzi strukturi kreme,
    PROPYLENE GLYCOL - vlazi, ETHYLHEXYL SALICYLATE - opet UVB zastita,CETEARYL ALCOHOL - tkz. masni alkohol (nema nikakve veze s onim sto mi smatramo alkoholom) opet sluzi kao vezivna supstanca, TALC - sto je to u kremi? CETEARETH-20 - kao i ceteryl,BENZOPHENONE-3 - opet UV sastojak, DIMETHICONE -silikon,GLYCERYL STEARATE - opet thickner, PEG-100 STEARATE -polyethylene glycol opet podmazivac i thickner, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE - puderast i apsorbirajuci, koristi s eu kompaktnim puderima za masnu kozu puno, SUNFLOWER SEED OIL - o.k. tu ima vitamina E ali zasto u istoj kremi dati kozi masnocu i onda koristiti sastojke koji ju UPIJAJU???
    BEESWAX - thickening, PEG-20 STEARATE - pegove smo vec imali, vidi gore. PHENOXYETHANOL - konzervans, TITANIUM DIOXIDE - UVA zastita, TOCOPHERYL ACETATE - vitamin E, ALCOHOL DENAT - alkohol, hladi i osvjezava ( i iritira i isusuje!) IMIDAZOLIDINYL UREA - konzervans, LECITHIN -water-binding agent, ARBUTIN - tek sad su uvrstili sastojak za izbjeljivanje, po meni puno prekasno na listi - ima hydroquinone iako arbutin nije najefikasniji kod izbjeljivanja koze, parfem je jasan, onda MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - opet djeluje kao kompaktni puder...sljedi pitanje, kakvoj kozi je namjenjena ova krema? Masnoj? I nisu jasni koju jacine aktivnog sastojka za izbjeljivanje nude. Nisam gledala sve sastojke, nego prvu polovicu.

    avatar

    24.08.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Super recept, tako se može od svega napraviti. Ja isto volim od đumbira ;)))

    avatar

    24.08.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • Lalaipo

    JJA,baš si se fino potrudila!Da,upravo to prirodno me nasmijalo kad sam vidjela popis sastojaka,pa rekoh da se obratim stručnjaku ;)
    Ne piše na opisu proizvoda za kakvu vrstu kože je,pretpostavljam da su je oni kao gurnuli pod "sve vrste" i kao rješavaju ili ublažuju fleke,štajaznam..Inače,na njihovoj stranici ti ovako piše kratki opis proizvoda:Djelotvorno izbljeđuje tamne mrlje na koži, a rezultati su vidljivi već za 28 dana. Kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka jamči sigurnu uporabu te lijepu i zdravu kožu. Ja bila poslala upit o tom proizvodu na službu korisnika i žena mi odgovorila,zbilja opširno,ali nisam ja tako potkovana da je "potučem" kao što bi ti,pa ako te zanima,probaj na njihovim stranicama.Pusa,čitam te!;))

    avatar

    25.08.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • jja

    Bugi - danas sam vidjela neki bio sprej za insekte raznih vrsta koji se nasprica oko vrata i prozora i sjetila sam se tebe he,he
    Lalaipo - ja nisam strucnjak i moji odgovori NISU strucni. Eto, htjela sam to naglasiti da se ne bi netko poveo za mojim tekstom kao za jedinim vazecim. Sto nikako nije. No, oni koji imaju razne pegove u formuli i ne bi bas trebali pretjerano isticati prirodno ;-). Inace, sorry ne zanima me ta kozmetika, ne mogu je ovdje kupiti gdje sam ja, vodim ja svoje pismene bitke sa nekim ovdje aktuelnim firmama i to mi dosta zanimacije ;-)) La Roche mi je recimo poslao prilicno zanimljiv "odgovor" ali o tome kasnije danas.

    avatar

    25.08.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    hvala! o, ima kod tebe literature....ko bu to pohvatal? Ma šalim se, nakon ovog "radnog" odmora, čitati vas blogere bu bila čista relaksacija! :-)))

    avatar

    26.08.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jao, ne volim lokum, nikako!

    avatar

    26.08.2006. (14:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...