Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Uranova Pikula

    draga eto savršen dan za crtanje,da da da :)) sad ću te natjerati da svoj predivni talent izoštriš :))) tebi ogromna pusa i što se tiče filma stvarno je divan i bezvremenski,tome se ja divim,jer postoje neki filmovi koji su upravo takvi..iako ja obožavam filmove s Katherine Hepburn,ja nju zbilja obožavam...nije postojala glumica s perfektnijim držanjem,drskošću,a isto tako u privatnom životu je prošla strašna odricanja,pa čak i ljubavna...ahh ugodan ti dan pusaa :))

    avatar

    20.08.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • fanny

    Katherine Hepburn mi je također draga, ali ona je tip žene koja se ne da - žilava i čvrsta. Meni je najbolja u "Ljetnikovcu na zlatnom jezeru". Ona i Fonda su zakon, k'o da gledaš dokumentarac o dva stara senilca. Pusa :)))

    avatar

    20.08.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Izgleda da sve žene ( a bogme i muški) koje odu prerano iz show bizza uvijek nose tu karizmu nedorečenog sa sobom u grob. Sjeti se Elvisa, Merlinke, James Deana..

    avatar

    20.08.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • fanny

    Da snoopy, istina je, odu mladi i takovi nam ostaju u sjećanju. Još kad ostare i ostanu karizmatični kao Pacino, Connery, Redford, Hoffman, Hepburn, Bacall, bože pomozi, ali kad danas vidim nekad prekrasnu Elizabeth Taylor sa sarmama ispod očiju i šlaufovima oko struka, žao mi je što i ona nije otišla mlada. Dobro, znam da pretjerujem, ali...

    avatar

    20.08.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Znaš da si Didu pričajući o ovom filmu vratila u njegove 17-te godine i odlazak u kino sa prvom ljubavi.Film je bil zakon,nema face koja iz kina nije izlazila u suzama.Moram priznati i ja sam zaiskril u oku,ali to nevješto skrivao.Hvala ti na tom prisjećanju.I laka ti noć!

    avatar

    20.08.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Doista postoje filmovi koji su svevremenski. Ponekad ih je lako gledati, ponekad teško. Najdraži su mi takvi, slojeviti, koji sa svakim gledanjem donose neke druge asocijacije, već ovisno o tome koliko i kakvog životnog iskustva imamo. No, takvi i nisu uvijek za gledanje, sve ovisi od konteksta, okoline trenutnog stanja duha...Nažalost nisam danas gledala taj film..a drag mi je. Možda drugi put:)

    avatar

    21.08.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • Enie

    Moj najdrazi citat,a iz tog je filma:"iako se nikad nece vratiti taj sjaj u travi,ni divota cvijeta...ne zalimo,svu snagu rpit cemo iz onoga sto nam ostaje" Bas mi je lijepo na ovom blogu...pozdravljam

    avatar

    21.08.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • max(turbator)

    sjaj u travi se postize žigicom, djevojcica pride je dobrodosli bonus ;)

    avatar

    22.08.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Nažalost, nisam gledala taj film i sad mi je baš krivo. Stari filmovi imaju neku dozu romantike starog vremena, ma o čemu se radilo u njima. Najviše mi se sviđaju oni poljupci čvrsto stisnutih usana kada frajer nagne žensku s lagano kovrčavom kosom s loknicama i počne ona dramatična ljubavna glazba...

    avatar

    22.08.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Prekrasan film...ni sama ne znam koliko puta sam ga do sada gledala...

    avatar

    22.08.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • jA SAM jA i NiTKO Mi SLiČAN NijE :)

    Ej,vidim,mama,da ti je bilo dosadno bez mene....A meni je bilo dobro bez tebe...Ma šalim se!!!:)

    Pusa velika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=*

    avatar

    22.08.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...