Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • PodRoom

    Ja sam za masovni bojkot Zrća i Novalje... dok god je onaj "Napoleon" na vlasti!

    avatar

    11.08.2006. (07:40)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Mada nije u šoldi sve, kako veliš, katkad i malo (od mnogo ljudi pomalo) zna činiti čudo, barem sam toga ko dijete uvjerena, jer želim da vjerujem da je i nemoguće katkad moguće... Navratih zapravo da Te nešto molim: ako ikako možeš, veoma bi me radovalo da i sama na bilo koji način nešto pridoneseš k tomu da blizanke MIJA i LANA jednom mogu prohodati... više o tome na mom blogu...
    Unaprijed Ti hvala i srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    11.08.2006. (07:53)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Erm, 'oce li i mene opeljesit na Lastovu?

    avatar

    11.08.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Kvota koja tolerira razbijenu robu se zove kalo..i ima pravo na taj kalo svatko tko se bavi trgovinom, proizvodnjom...samo ga treba prijaviti u poreznu upravu...Neki koriste kalo i kao sredstvo za izvlačenje novca iz firme, prijave poreznoj, ona im to odbine, storniraju to u dućanu, pa profaju na crnjaka..Ne možeš im sada ti remetiti računicu, šta ti je :))

    avatar

    11.08.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    prodaju, ne profaju :))), sorry

    avatar

    11.08.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • jja

    Kad zbrojim sve izdatke, meni se nazalost vis eisplati ljeotvani u Grckoj nego doma. Za slucajno razbijenu stvar u ducanu - neke manje cifre preuzme ducan na sebe, kulantnost i to ali za vece - mislim da bi svatko ionako zbog drugih razloga trebao imati rechtschutzversicherung. A ta nogometna lopta od nutelle mi je ionako isla na zivce, dobro da si ju razbila ;-)) steta samo sto su morala platiti.

    avatar

    11.08.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • dva

    nije u šoldima sve... ima nešto i u ... malo sam zbrčaka, pobjegla mi misao... lijep ti pozdrav šaljem, ti došla, a ja odlazim.. čitamo se početkom rujna..kiss :))

    avatar

    11.08.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • pegy

    Za razbijen proizvod u trgovini nisam ni znala da postoji druga opcija od one da ga moram platiti ako se to desi meni. Nekako mi je to i logično, valjda treba imati odgovornost za ono što radimo. Druga stvar su prodavačice, jer ipak raditi znači i griješiti, a ne tolerirati neki mali postotak pogreške u radu nije baš ljudski. Što se tiče ove naplate "parkinga", meni nije jasno KAKAV je to zapravo "biznis" i kao što je on registriran? :) Sve mi to jako miriši na hrvatski način bavljenja turizmom, ono da se oguli čovjeka i da se zaradi na brzinu. Nisu svi takvi, ali dobar dio je. Sjećam se tvoje priče od lani. :) Drago mi je da se vide pomaci, nekad je i korak po korak dosta. :)

    avatar

    11.08.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    nije u šoldima sve,ima nešto i u kunama

    avatar

    11.08.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Podroom, vidim da si dobro upoznat sa novaljskom situacijom)))
    M.H.Švabica, nisam znala za ovo do sada, istina je da se sa puno malih koraka rade veliki...)))
    Xiola, pojma nemama, to više nije moj kvart - samo ti sretno doputuj)))
    LEdena, evo sada sam i doznala od tebe kako se to zove, pa hvala, a još mi nisi otkrila zašto si ledena?)))
    jja, misliš kad zbrojiš sve "poslovnjake" hrvatskog turizma, babe, stričeve i dr? Vidim da si i ti upućena u ovu priču...)))
    dvojkice, pa ja prasica još nisam došla do tebe, a ti već giljaš, želim tebi i gomilici jedan lijepi i duuuugi odmor)))
    Pegy, jasno da čovjek snosi odgovornost za svoje postupke, ali postoje situacije kada mala djeca budu brža od one velike, a i tu se vidi neka vrsta odnosa prema kupcu. Jer dućan neće propasti, a kupac će to sigurno znati cijeniti. A ovo nadoknađivanje od strane radnika koji nešto unište...smo već prokomenitrale i slažemo se. NAplata "parkinga" je valjda boravak na nečijem privatnom vlasništvu, tako sam ja to shvatila, a kako se to registrira, tko će ga znati. Koraci na bolje su naravno uvijek za pohvalu, jednako kao i oni koji nas vuku nazad za pokudu. Što mogu, kada uvijek sve vidim...i dobro i loše)))
    alomost Poznata, valjda ima...
    Pozdravsvima, odoh ja na još jedan kraći odmor...

    avatar

    11.08.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Istina je Arsen ima bar smješak za razliku od ovih domačih ''gulikoža''-...Pozdrav Mono...

    avatar

    16.08.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    nije u šoldima sve, ali su me pokraliiiiiiiiiiiiii..ne na moru...domaća stoka

    avatar

    16.08.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • prgo

    Da li su baba i did izdali račun za tih 10 kuna što su ti naplatili? Ako nisu, mogu ti staviti soli na rep, eventualno zabraniti prolaz preko privatnog vlasništva, pa i pozvati policiju. A i u tom slučaju sjeti se one soli s početka komentara. Ja sam uspio tako neke stvari ishoditi besplatno, na samo spominjanje izdavanja računa, zvanja policije (ako se oni mogu prijetiti njome, mogu i ja).

    avatar

    18.08.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ma jesu Pingu...oblialzila ih je i murja, pa su nakon toga bili posebno nabrijani...sve je tu po nekom "zakonu", osim po zakonu ljubaznosti i kulture...

    avatar

    23.08.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...