Komentari

leonella.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zvoncica

    e jebi ga, stvarno ne znam sto bi to moglo biti... ali sam sigurna da je pozitivno. :)

    avatar

    03.08.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  • Taps toughts

    samo ti lazi...

    avatar

    03.08.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • Ovo je moja luka ...

    i ja bi rekla to da nemam dečka.. nikad ne znaš, već ga sutra možeš naći! :o)))
    tati sretan rođendan, a vama još puno zajedničkih godina i mjeseci.. ja i dragi prije par dana 5 godina i dva mjeseca.. :o) pusa!!

    avatar

    03.08.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Sretan rodendan tati! :) Sto se posla tice, reci da nisi u braku i da ti djeca u ovim godinama nisu visoko na listi prioriteta.

    avatar

    03.08.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • erin

    haj srićo.. e, vidim zovu te u banku.. ma svidila si se ti njima, tako lipa, smišna i plus pametna.. Virujen da si ušla u uži krug.. sad vas je možda pet šest a možda i deset.. pa koja se pokaže najbolja dobit će posao, tak ti to ide.. to ti je srićo drugi krug.. neće te pitat za momka, pa banka je ozbiljna institucija, oni znaju poštovat Zakon o radu.. ta nisu oni privatnici hahaha...;)) Zaboravila san ti poslat slikice, e valjda danas stignem.. a mogu ih proslijedit i u banku ako oš haha.-;)) kisssaaaaaaaaa..;))

    avatar

    03.08.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • ne_da_mi_se_mislit:)

    ej srico evo iman nofi blog nadam se da znash ko je..klikni pa chesh vidit...kisssssss

    avatar

    03.08.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • Wanda

    jebate, kad su prije nikla ova dva posta? ja taman ostavila komentar ispod onog posta Tuga, kad ono... nešto mi se krivo refreshalo. a i nije me bilo tu par dana. dvi stvari ću ti reć: nemoj reći da nemaš nikoga. jer ja osobno ne bi baš osobito volila da mi radi netko tko nema sređeni emocionalni život. nemoj reć ni da planiraš petoro dice od kolpa, jebiga. reci da imaš vezu, ali da bi željela posvetiti se karijeri nekoliko godina prije nego što počmeš razmišljati o braku i obitelji. iako, mislim da te neće pitati ništa takvo, pa nisu ni on9i pizde,znaqju da je to preintimno, ali ipak... ako pitaju, reci nešto najbliže istini. makar i malo uvijeno:-)...a tvoj dragi.. njušim li ja to male probleme u Raju, draga? znaš šta ću ti reć... koliko te znam, ti bi sad najrađe njemu odgovorila nekim dišpetom,jel da? e, pa nemoj! nauči organizirati svoje slobodno vrime bez njega! i nauči ga da se ne vrti cili tvoj svit oko njega, ma ne tako da mu to rečeš (greška!), nego da tako i učiniš! daklem napravi logistiku: prije, prijatelji, ekipa, makar i odlazak na more, shopping, šetnja marjanom, role, bilo šta! i ne znam baš uvik čitati između redova, ali po onome što vidim između tvojih redova... od sexa, malo predugog sms-a, dišpetića i spuštanja, nema kruva. razgovarajte! otvoreno.

    avatar

    03.08.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Sretan rođendan tati...

    avatar

    04.08.2006. (02:59)    -   -   -   -  

  • balada za danju

    Dao bog dobila ti posao u banci ,biti čemo kolege !!!

    avatar

    04.08.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...