Komentari

milou.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Gjuroo

    kruh naš svagdašnji... ma daj, ko još brije na te zakone? to je za puk onaj obični. mi smo iznad toga. al ne zato što smo moćni i bogati (i/li vice versa). mislim, u pravu si. to tako funkcionira. zato zakon i ima rupe da se može prostituirat. ne opterećujem se više crnom kronikom. tako je kako je. više me muči pitanje da li bih trebao ostaviti nasljednika koji bi možda mogao barem malo promijeniti krvnu sliku 'svijeta'. ehm.... mrmlj... oš prodat par cigli? :) ma pitanje je samo oće od tih naših potomaka IKAD nastati *većina*...? moš ga jebat...! slijedi par parola: i fought law and the law won. iiiiii.. zakon rulez! :) nego, pusti sad to... ostavio sam si svjetiljku upaljenu i izašo sam van. sad imam groblje mušica onih nekih na telefonu. fino su se smjestile na onaj dio di su mi napisani kontakti za brzo biranje. oće me sjebat u komunikaciji. takvi mrtvi. ja sam na nivou tih mušica. znam samo zakone prirode.

    avatar

    23.07.2006. (05:24)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    e, kako će te plakati kad budete gledali bambija
    kćer na scene kad bambija i mamu ostavlja tata
    a ti na neke druge scene

    avatar

    23.07.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • Milou

    @ Gjuroo: 100 kn cigla? Uvijek sam govorio da imaš neke mušice. :)

    @ Suzy: Je, prošli smo već i fazu Bambi, Bambi i samo Bambi. To mi je jedan od najboljih Disneya. Jel' misliš na ono na kraju kad "zločeste" ženkice otimaju "nerazdvojne prijatelje"? Joj, zloćke jedne. :D

    avatar

    24.07.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • rutvica

    zamislila sam se... ali mislim da je crtić okej. samo poučava djecu kako stvari stoje u svijetu. bolje nego da gledaju pokemone.

    avatar

    24.07.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...