Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Amy

    Pa ako ga ona ne doživljava tako, ne znam hoće li ga ikada doživljavati. Ali opet, ja sam bila uvjerena da ne mogu biti s nekim za koga se odmah nisam zapalila. Ali to nije istina. Sjećaš se Talijana? E, meni je odmah slađi bio Njegov prijatelj nego On, ali kad sam Ga bolje upoznala Njegov prijatelj mi nije bio ni na kraj pameti. I zato, moj savjet je: Neka pokuša. :)

    avatar

    22.07.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    ej ti pičić,baš sam uživala čitajući ovaj post, prisječala sam se onog neki dan...a što se tiče ove priče o curi na koju se pali jedan dečko rekla sam ti...budemo vidjeli danas... ljudi ja vam se spremam na more i jedva čekam sutra navečar da odem,ali prije nego li odem izvjestit ću vas o ishodu današnjeg izlaska...pusaaaa!!! pičić ajd navrati do d.m-a!!!

    avatar

    22.07.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • mravlje kraljice

    Rado, al jbg ne mogu! Moja destinacija večeras standardna: benza, biro, tvrđa! Znači izvjestit ćeš me? Može!

    avatar

    22.07.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Štela bih i ja reći pokoju pametnu, pogotovo što se tiče ovih veza, mislim neću se praviti pametna. Samo da kažem da ako cura ne želi, to je ok i nema ništa gore od siljenja i namještanja vezica, ipak nismo u Ameriki...to zna ispasti i neugodno, pa ako momak želi neka joj to sam i kaže da ne ispadne priča od toga koju možeš staviti u Teen ili OK. Ipaaak, prije 3 godine i 2 dana dobila sam upit za kavu ili nešto slično(točno tim riječima), i ajd dpbro, ja pristala, kao nema veze što ja ne znam njega, idem na cugu. I što da vam velim nego da kažem da će 25.7.(za jedan kirvaj) biti točno 3 godine otkako smo skupa, eto već smo i veterani. Pa probaj, ne kažem da se moraš udati za njega, a ako stvarno ne želiš, ili ako ti je dečko diskasting onda nemoj. eto toliko od mojih savjeta. Sad jedan upit za tebe Pičić; Što je sa Kozićem, jeste skupa, poluskupa ili...I da Snoopy, danas je kirvaj u Poreču bolje nemoj dolaziti u dm, neće btit ništa kao i obično!!!

    avatar

    22.07.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ej Marice kakvo ti je to pitanje? Jesmo skupa? Pa to mi je bratić!!! Imam ti ja nekog s kim sam poluskupa već neko vrijeme, enivej, ne znam zašto si pomislila da ja nešto s njim, vjerojatno zato što sam bila euforična oko našeg upoznavanja! Ali to je bilo zbog toga što me iznenadila ta činjenica da mi je on bratić, a znala sam ga onak iz viđenja, i onda nas Snoopy upoznala, ma ono, totalno smiješno! E, baj d vej, još malo pa vam je godišnjica, pa onda sretna ti godišnjica!

    avatar

    23.07.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • love is always somewere ;)

    avatar

    03.08.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    hvala pičić*c!!

    avatar

    12.08.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...