Komentari

privy.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ragazzina

    ijoj mucek jesi si zakomplicirala...al ja te kužim, don't worry...oduvijek sam se bojala ozbiljnih veza...al ovo kaj si ti imala s tvojim dečkom je bilo neš jako lijepo, već te dugo čitam i vjerujem da je tak, ali ako više nije isto nema smisla forsirati neš. Možda je najbolje da budeš iskrena prema sebi prvenstveno, a onda i prema ovo dvoje...a možda ti treba malo vremena da rasčistiš stvari sama sa sobom...razmisli dobro tako da poslije nemaš za čim žaliti...leptirići u trbuhu su nešto jako slatko...nešto što možda vrijedi rizika...jer veliš da te ova veza počela gušiti...onda se možda isplati riskirati...
    Ne znam kaj da ti drugo velim osim sretno s tim... *pussek*

    avatar

    21.07.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • O njemu

    Evo mene medena do ovoga novog bloga. Ja sam jos u Bosni, pa ovako udjem ponekad malo da vidim sta ima i ko mi je pisao. Al vidim da si bas u dilemi.
    Znam da sam citala da si s momkom dugo, a mladi ste. Na to ti mogu reci da je potrebno i tebi i njemu da malo vidjate druge ljude.Jer nije zdravo tako mladi da se vezete tako odma, i kazes sama kako ste kao uzeti brak. To nije dobro. Ja sam tako bila od 18 godina u jednoj vezi i bilo je sve divno prekrasno, volila ga volio me, nije bilo momka boljeg od njega, svaka cura bi pozelila da bude s njim, i zavidila mi.Al prodje i to, to sto kazes nestane,sve predje u neko nerviranje,i tako je i meni, i ja sam pocela kao i ti.Sa mojim Gagim. Snjim sam bila dok sam bila u odnosu s tim momkom usli u 3.godinu odnosa,al sam osjetila da mene sve kod Gagog vuce, da mi on daje ono sto onaj vise ne moze...I nisam se osjecala ni malo fuj jer sam prevarila momka.... Ne bi ni ti trebala.Reci mu, reci mu da vam treba vremena jedno od drugog, a ako ste zaista sudjeni da budete zajedno nace te se opet jednom, samo polako. Nista to ne moze da se ne desi..... Vjeruj mi...... Nemoj sebe zakopavati duboko, jer mislis da nije zasluzio.MOzda bi on isto uradio.... Probaj s tim momkom malo vidi cemu vodi, uzivaj mlada si, sada je vrijeme kada se treba zabavljati i imati momaka, a ne odma se vezati za nekoga u ranim godinama, Al eto nemoj mene slusati. Ja sam i dan danas ostala raja s mojim bivsim, raja smo,a ja volim Gagog. Cuvaj se... i nadam se da ces nesto skonatati, al nemoj se puno sekirati. LJubim te

    avatar

    21.07.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • anna

    e našla si pravu osobu od koje ćeš tražiti savjet :) ja ne znam ni sebi pomoći, a ne drugima! al ajd, pokušat ću iskemijati nešto pametno... shvaćam da te ta veza guši jer nije prirodno da se osamnaestogodišnjaci tak ponašaju... ali čuj, volite se pa mislim da ne vrijedi sve to samo tako odbaciti... možda ti se u ovom trenutku prekid čini kao savršeno rješenje, ali daj si vremena da još malo razmisliš...
    a ne znam ti ja sad u ovom trenutku šta da ti savjetujem... pričekaj još malo pa onda počni intenzivno razmišljati o svemu tome...
    eto, valjda sam pomogla nekako... uživaj i čuvaj se... pozz

    avatar

    21.07.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • *buba* kreće u svijet...

    ja sam se našla u sličnoj situvaciji i jako sam požalila zbog nevjere..ali nisam varala jer mi je bilo dosta dragog nego zato što me zanimalo kako je to spavat s drugim jer mi ej dragi bio prvi..
    i mogu reći da možda i može to biti ok ali kada zbrojiš sve i oduzmeš mislim da treba puno razmisliti ako ćeš prekidat tako dugu vezu..
    možda bi čak trebala reći dečku i dati neki rok da oboje razmislite i onda se nađete i vidite kako dalje ili prekinete..

    avatar

    22.07.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Pitam se, da li Ti je prvo pocela smetati veza ili da li si prvo upoznala ovog drugog decka... No, kako god, iskrenija si prema ovom drugome, nego prema svome decku i to mi se ne svidja. Dapace, ne volim niti prevare.
    Mislim, da Tebi fali ono malo uzbudjenja, sto ide uz novo poznanstvo ili one leptirice, koje mozda vise nemas, kad si sa deckom, sto je normalno nakon nekog vremena. Ovaj drugi decko je stariji i ako se on sa Tobom nece samo igrati, hoce i on ozbiljnu vezu. Nece Ti nista drugacije biti sa ovim drugim nakon nekog vremena nego sada sa Tvojim deckom. U svakoj ozbilnijoj vezi udje rutina, navika, nije vise sve tako novo. Ali cvrsta veza ima puno toga, sto vise vrijedi nego malo uzbudjenja i leptirice u trbuhu kao sigurnost, zasticenost. Ali mozda Ti to sada ne trazis i onda je bolje ne biti u vezi. A mozda jednostavno decka vise ne volis. Ne znam.
    Ja Ti nemam savijet. Rekla bih samo, da dobro razmislis, sto zelis i sto ces jos napraviti dok si jos u vezi sa aktualnim deckom. Mozes ga izgubiti. Pitanje je, da li to zelis. Nije ni lijepo, sto ga ne postivas, sto ga varas. Jako ces ga povrijediti. A ja uvijek kazem, kad tad se sve sazna. Savijet od Bube mi se svidja. Trebas biti iskrena prema jednom i drugom i pustiti sebi i njima vremena za razmisljanje. A Ti nisi jedina, koja bi trebala imati pravo za jednu odluku. Nemoj mi nista zamjeriti. Zelim Ti svako dobro.

    avatar

    22.07.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • S U Z A N A

    evo,slučajno sam naletila na tvoj blog..možda nije na meni da mudrujem ovdje jer ne znam prijašnju situaciju..
    što se tiće dugih veza,moj brat je prohodo s curom kad je ona imala 14,a on 15.danas,nakon 9 godina su u sretnom braku..naravno da nema puno takvih priča..želim samo reći da nije važno koliko si dugo s dečkom,već nakon 2-3 mjeseca sve može postati rutina..isto tako ne mora ni nakon 9-10 godina..
    proveli ste dvije godine zajedno,vjerujem da vam je bilo lijepo..ali možda on jednostavno nije pravi..
    ja vjerujem u sudbinu,u to da je svakome netko namijenjen..
    moj savjet je da razgovaraš prvo s dečkom jer bi on trebao imati neki prioritet što se iskrenosti tiće..trebao bi znati šta se događa u tvojoj glavi i srcu..
    vidjet ćeš kako će on reagirati..
    najbolje je da sve sporazumno riješite..
    ako se raziđete,uživaj s tim novim dečkom dok se i njega ne zasitiš..možda se to neće dogoditi,a opet možda se dogodi da shvatiš da je to samo ludost i da ne možeš bez svog dečka..
    na kraju krajeva,nemoj se previše opterećivati..mlada si,već će se iskristalizirati tvoji osjećaji i shvatit češ s kim želiš provesti život..
    oprosti što se ovaj komentar jako razvukao,ali to je u najboljoj namjeri da ti pomognem.. :) sretno

    avatar

    22.07.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • Love is an illusion that wont fade away...

    Hello,evo prošla i ja do tebe...ne znam što da ti savjetujem,jer si u prilično kompliciranoj situaciji. Čini mi se da tvoj dečko s tvoje strane ne zaslužuje takvo ponašanje,jer ako ti je vaša VEZA monotona onda je to i tvoja krivica...mislim,za takvo što potrebno je dvoje zar ne? Pa zašto mu onda tako nešto napraviti. Ok,bio je to kiss,trenutak privlačnosti,osjetila si ono što si i prema svome dečku prije mnogo vremena,možda te taj osječaj privukao? Zar ne bi bilo bolje razgovarati s dečkom,reći mu da je vaša veza monotona,da pokušate zajedno nešto učiniti i spasiti je? Barem nakratko probati,i vidjeti ako se nešto promjenilo. Ako nije,onda znaš što ti je činiti i tak ćeš tada znatio jesi li dobro postupila.
    Uglavnom,ne uplići se više u ovo,ili raskini s jednim ili s drugim...nemoj povrijediti svog dečka,znaš da to ne zaslužuje,zamisli da je bilo obrnuto,kako biš se osjećala? Zato razgovaraj s njim,pokušajte to ispraviti,a ako ne...sretno s drugim,jednostavno nije bilo suđeno...
    Nadam se da sam ti barem malo pomogla...KISSSSSSSS

    avatar

    23.07.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • S U Z A N A

    hvala na komplimentu da ti djelujem kao zrela osoba!! :) i hvala za čestitku..kad je tebi rođendan?jesi donjela kakvu odluku u vezi s dečkom?

    avatar

    25.07.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • *buba* kreće u svijet...

    nadam se da si sada bolje.. ;)

    avatar

    25.07.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • S U Z A N A

    aj malena,javi jesi šta odlučila..da znamo dal su ti šta pomogli naši savjeti..pusa

    avatar

    27.07.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • O njemu

    cao mala , sta si skontala.. sta se desava? Nadam se da si dobro? da s enije bas nesto zakuhalo.. cmoka

    avatar

    29.07.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • anna

    e ženska, daj požuri malos novim postom, mene zanima što se događa kod tebe sad... ajde, bržeeeeeeee :))

    avatar

    30.07.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • Love is an illusion that wont fade away...

    Ejla...evo samo da ti se javim...

    avatar

    01.08.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  • Love is an illusion that wont fade away...

    Imam novi post pa svrati...i usput mi javi šta si odlučila,ili napiši novi post...zanima me ako su ti pomogli šta svi ti savjeti...nadam se da jesu...puuusaaaaa

    avatar

    01.08.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...