Komentari

milou.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • suzi q.

    kolega, jeste li bili ne tribinama ili ste dole skakali sa suprugom? ;-)

    avatar

    17.07.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • Milou

    Našli smo izvrsnu poziciju dolje na parketu (?!?). Taman ne pre blizu, pa da nemremo pratiti koncert u miru (ono što se dogodilo Rutvici na Morrisseyu - Rutvice, hvala na dijeljenju tog iskustva!!!), a opet ne pre daleko od akcije. Brat bratu 20-tak metara od tribine. Al evo priznajem - i mi smo znali tu i tamo skočiti. :)

    avatar

    17.07.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Gjuroo

    je kaj..? možda nisam bio na koncertu, ali nisam ni deklarirani zločinac :) barem nisam bio do jučer... ma nisam ni danas, ali mi se sviđa ideja da bi netko morao preuzeti štafetu, pa reko' aj budem se ja žrtvovao :))

    avatar

    17.07.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • rutvica

    ne znam, mene boli džon što nisam bila '89. nisam to onda slušala i šta sad? sad pixiese volim prekomjerno, ali sad je sad, a onda je bilo onda. isss, koliko sam još dobrih koncerata propustila, što svjesno, što nesvjesno... ide se dalje.

    avatar

    17.07.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • Milou

    1. Riječ "zločin" je ovdje hiperbolirana metafora. U ovom tekstu služi isključivo dramatizacije događaja radi. Radi se o žaljenju za propuštenim.
    2. Imenica "majmun" je samo zgodna personifikacija pročišćenja. Prvi "majmun" u tekstu se pojavljuje u trenutku počinjenja "zločina" (vidi pod 1.), a drugi put na kraju, u momentu katarze i terbao bi evocirati prigodni i tematski naslov "Monkey Gone To Heaven".
    3. Stav autora: "Ukusi se razlikuju od čovjeka do čovjeka. Čovjekov osobni ukus se mijenja s vremenom. O ukusima se ne raspravlja (jer nema smisla)."
    4. Uz objašnjenja pod 1. i 2., i sa stavom iz 3., namjera ovog teksta nije bila osuditi ili uvrijediti nekoga. Pogotovo ne zbog toga što je ili nije bio na ovom, onom ili onom trećem koncertu.

    @ Suzy Kve: (Ispravak netočnog navoda.) Konzultirao sam se sa suprugom i ona tvrdi da je to ipak bilo nekih 40-tak metara od bine. Vjerojatno je to bliže istini. Ja sam očito tuljan za procjenu udaljenosti.

    @ Gjuroo: Ma to ti je moj osobni maraton. Nema tu štafete. Samo prepone.

    @ Rutvica: Bez brige, nije da sam se zadnjih 17 godina svakodnevno samokažnjavao bičevanjem i pio sedative, samo zato jer nisam otišao na jedan koncert. :D Al da mi je bilo žao - bilo mi je.

    avatar

    18.07.2006. (02:33)    -   -   -   -  

  • Gjuroo

    ja ću tebe jednog dana nacrtat s tim ciglicama :) jebeš mi sve (i psa i mačku) ak neću. u crno-bijeloj tehnici. tj. grafitno-bijeloj ak ću crtat olovkom. a oću jer drugačije ni ne znam. možda te i obojam jednog dana. u grimizno. barem ciglice da su grimizne. onda će biti grafitno-bijelo-grimizno. ti si grafitno-bijelo-grimizni čovjek :)

    avatar

    18.07.2006. (04:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...