Komentari

lucyuvrtlogu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • vila bez krila

    tesko je dati komentar na ovo....
    zivot je pred tobom, bit ce jos prijateljica, ali ovaj put (vjerujem) onih pravih.
    s obzirom da jako zrelo razmisljas, vjerujem da svaka cura zeli tako divnu frendicu.....
    a ova....neka nastavi svojim putem....
    nije te vrijedna!

    avatar

    14.07.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • Ina

    "Maturantica jedne zagrebacke gimnazije. Pametna, ali lijena. Cura koja zeli sve, radi na tome da uspije. Mamina i tatina maza. U (ne)sretnoj vezi sa deckom ciste suprotnosti. S brdom laznih prijateljica i jednom pravom. Ok,mozda dvije prave."

    wow..kao da čitam svoj opis od prije 2 godine.. Eto nekako u te dvije godine..kad pomalo krenem kao i ti analizirati prošlost..sadašnjost..vidim koliko smo se svi promijenili... A što se dogodilo sa mnom? Pa eto...za početak..završila sam i tu gimnaziju...shvatila sam da mi moja pamet neće puno koristiti ukoliko iz života ne izoliram ovaj faktor lijenosti pa sam nekako potaknuta time upisala faks u drugom gradu...sada završavam i tu prvu godinu..sasvim uspješno..na opće iznenađenje svih (a najviše mene). Shvatila sam da i dalje želim sve..i da i dalje moram raditi na tome. Shvatila sam da je ta (ne)sretna veza nešto što me sputava pa sam ju prekinula...i započela novu. Najvažnije, shvatila sam da su sasvim dovoljne te dvije prijateljice pa sam se prestala "baviti" onim lažnima...

    Mogu ti zaželjeti samo puno sreće..kako u daljnjem životu i donošenju odluka..tako i sa pisanjem bloga... Ali sudeći po tvojim razmišljanjima i postovima..čini mi se da će ti oboje ići sasvim dobro.. ;)

    avatar

    15.07.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • kravica

    znaš kako kaže ona stara: "na greškama se uči!" i vjerujem da je točno tako trebalo bit (nažalost) s tom frendicom iz osnovnjaka jer si naučila puno stvari, nažalost, negativnih. ali barem ti se više neće omaknuti niti jedna takva "frendica" :)

    avatar

    16.07.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eto, ipak je točno da se uvijek isplati biti pošten i biti istinski svoj. Uvijek na taj način dođe kad-tad do pravih rezultata. Vidiš, ti si puno toga shvatila...dok se ona i dalje nalazi na nekom putu koji nikuda ne vodi. Nit ja ti ne volim pivu, ali eto, morala sam nešto o tome napisati, ipak dolazim iz države koja je poznata po tome. Laka ti noć, draga...cmokkkk.

    avatar

    16.07.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • vila bez krila

    evo draga, samo da te pozdravim....
    laku noc ti zelim...

    avatar

    16.07.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • kumpić

    e, blog ti je fora! a sto se tiće naj legica, nikada se nemoj previše pouzdati u njih! moja je naj legica par puta prohodala s dečkom s kojim sam je brijala, dobre smo si i ja se nisam naljutila, uvijek mi okrene leđa i sada to znam! puno me puta ogovarala, a je sam nju samo hvalila, jer se uvijek previše vežem za osobu, bila mi je kao sestra, a sada me strah išta joj reći u povjerenju, jer bi tu tajnu sigurno sutra čula od nekog drugog, a ja sam njezine tajne uvijek zadnja doznavala! sada je napokon na moru pa mogu malo i ja u akciju bez nje!

    avatar

    17.07.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  • Sweet

    eh, ništa lakše... imala sam takvih na bacanje.. to samo odjebeš i kreneš dalje.. nema zamaranja.. s takvim ljudima nema kruha :) pusa

    avatar

    17.07.2006. (01:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...