Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Il prezzo della liberta'

    dobra vecer draga nadam se da je i kod tebe malo zahladilo..ovdje u italiji se temperatura znatno spustila.upravo se probudih i pozelih te pitat kako je prosao dan kad ti me prestigla..sta se tice onog sto ti psihologinja kaze..znaj da su svi najvrijedniji materijali u prirodi osjetljivi i nestabilni:)...ali uporni do vraga(npr.voda)...evo baljezgam kao i inace kad se tek probudim.nadam se da te sutra ceka jos bolji dan....zapamti da moramo ic korak po korak..ne razmisljati previse unaprijed jer ne mozemo sredit sve odjednom..samo izazivamo paniku...ovo govorim tebi da podsjetim i samu sebe...laku noc.."cujemo se" sutra..

    avatar

    08.07.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    dobro ti jutro i nada da će i ostatak dana proteći isto tako. pronađi neku zanimljivu aktivnost i probaj uživati u njoj. ne daj da te shrvaju teške misli...budi optimist još jedan dan...udahni i guraj dalje...to moramo i ti i ja :))) nema nam druge :)))
    P. S. ti si moja svakodnena stanica bloga...tako blisko, a tako opako daleko...

    avatar

    08.07.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • Moj dnevnik

    Ako te to tjesi i kod nas u Sloveniji su vrucine ogromne... 32 celzijevih u 6 popodne))

    avatar

    08.07.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Renči

    Hej, ekipa!
    Lontana, upravo sam svoj današnji post nazvala KORAK PO KORAK, kao da sam te citirala prije nego što sam i vidjela tvoj komentar. A temperatura nije nimalo ugodnija unatoč sinoćnjoj oluji. Ustvari nije prevruće, ali je jako sparno. Stari sat, nimalo me nisi utješio. Nadam se da vjetar puše od istoka ka zapadu i da nam neće donijeti tu toplinu :-)
    Sepia, evo trudim se izgurati još jedan dan. Teško nalazim stvari u kojima bih baš uživala jer je već neko vrijeme jedini osjećaj koji imam zapravo strah. Ali sigurna sam da će se s vremenom povući i napraviti mjesta i drugim osjećajima.

    avatar

    08.07.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...