Komentari

81828.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • baca iva

    Upravco to, draga moja Varošanko! Mora se gospodin naučiti na podjelu rada. I zašto bi ti imala lošu savjest? Ja tu držim stranu ženama. Jel da ti je bilo lijepo? Eto konačno neka pozitivna promjena u tvom skoro jednoličnom životu. Samo se ti opet dogovori s tvojom frendicom. Joj oprosti, ja tebe nagovaram a neznam kako će na to reagirati tvoj dragi. Nebi volijo da imaš problema. Ali nisi ti baš naivna. Znaš ti kako to treba. Ta odkud si? Iz Slavonije, naravno. Bar Slavonke znaju kako se ukroćuju muževi. I samo naprijed! Slavonke su lukave. Rade što hoće a muževi uživaju u svojem gospodstvu. Eto vidiš tko je naivan. Puno te i od srca pozdravljam!

    avatar

    08.07.2006. (00:58)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Tako je ...trebala bi ti,ali i ja izlaziti više pa da se navikne na to...od prvog dana sam ga navikla da sam uvijek tu i sada kada negdje pođem zove me sto puta...prije par dana sam pošla kod njegove sestre,svega deset minuta od nas...kada sam krenula preko vrata, moj mob sam stavila u njegovu ruku i tim mu dala do znanja da nisam dostupna...nekada poludim koliko puta me nazove...pozdrav...

    avatar

    08.07.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Najbolje što si ovdje rekla je "zašto ja moram imat osjećaj krivice",to je tvoj izbor,oslobodi ga se,ako možeš,postavi stvari na svoje mjesto i moć ćeš bar jednom tjedno poć popit kavu,ovo mi je tako poznato,a draga ne traži krivca u njemu ni u nikom drugom,ti si to dozvolila,i ovo mi je jako,jako poznato,zato danas nikoga ne krivim za svoj promašaj,jer nije mi on kriv,nego sam ja to dozvolila.

    avatar

    08.07.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........nažalost,to je tako poznato,oni neznaju?pa sve moramo mi .......i onda dođe dan da nemaš sa kim popiti kavu............pozdravić..........

    avatar

    10.07.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........dobar ti dan varošanko...........

    avatar

    11.07.2006. (08:51)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Bas mi je drago da si izasla! I samo ti daj cesce, nek se navikne! Sta fali da i on koji put okupa djecu. I moj radi i gore fizicke poslove, znas i sama, pa je on navecer kupa djecu. Rekla sam ja tebi da moras s nama u Vegas. Joj, da mi je vidjeti to prezivljavanje bez mene tri dana...:))). Posaljes svog s djecom kod mog pa odosmo mi, nek se gombaju. :)))
    I nemoj imat sojecaj krivnje sto si izasla na pivu!!!! Pusa, uzivaj!

    p.s. evo i potipisujem slatko grko,kako si napravimo tako nam je ;)

    avatar

    11.07.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • moon85

    eh, ti muški i bebice... a naučit će se jednom, valjda, hehe... samo ti izađi koji put... =) pozdrav

    avatar

    12.07.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Pozdrav Varošanka

    avatar

    16.07.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  • Homeless

    eeee, ova zadnja recenica je sve rekala. Tako sam i ja bio ovisan o pranju robe. Dok ju je majka prala bilo je i ciste robe, kad je majka jedan dan rekla vise ne perem tvoju robu, peri si je sam, imas masinu, imao sam hrpu prljave robe oko kreveta. Kad sam shvatio da mi je nece ona oprat, oprao sam je sam. Tako i ti. Dok god imaju tebe kao kucnu pomocnicu zasto bi radili oni, ovako je lakse prepustis sve zeni(mami) a ti dignes sve cetiri u zrak. Jos se uvrijedis sto ti nije oprala robu(sto je izasla van)!!! pozdrav tebi evo prvi put sam na tvom blogu, malo sam prelistao naslove i komentar je: Zanimljivo! Citamo se!!!+)

    avatar

    17.07.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Puno ti pozdrava!Nisi ti kriva,suprug bi trebao imati više razumijevanja.

    avatar

    18.07.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • mama44

    ...e baš tako, Varošanko moja...na žalost, naviknemo ih da držimo jedno 44444444 milijuna kutova u kući, pa se oni - čast iznimkama - lijepo opuste, sebi uzimaju za pravo da žive na "mujški" način, a ako tebe nema sat vremena u deset godina onda se "nedolično" ponašaš, grozna si majka, a najgora je od svega grižnja savjesti...evo, neko veče sam prvi put ostavila malene (malene - 9 i 11 godina!) same, i to oko 23 sata, da bi išla na koncert, i to sva tri kilometra udaljen od kuće...naravno, provjeren je mob, stavljen u džep radi vibre, kontroliran stotinu puta, ali ponosna sam na sebe što sam prvi put izašla bez opravdavanja ikome...neće im ništa biti, bebač je i onako zaspao, malo kasnije doduše, ali sigurno nije ostao uskraćen za san, budi bez brige..a i ti malci su koji put gujde, k'o da ti namjerno smještaju...šalim se, oni osjećaju da te nema, a nisu navikli...zato se vraćam na kraj tvoga posta - prakticirati pivicu što češće...i to kad je free, naravno...pozdrav ti s mora...:))

    avatar

    19.07.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • JaMama

    ajme ista stvar i kod mene. samo ja ovdje nemam nikog s kim bi izašla, ali kad dođem u Zd.......... Njemu se ne da na kavu, ali ne može on pripazit na dite :/ Onda ja uzmem dite pa na kavu.................

    avatar

    20.07.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...