Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Uranova Pikula

    jessssss prva sam :))) hehehe
    eto da ja nisam sinoć gledala film Ana i kralj iz više razloga prvi je upravo taj što je sinoć na prvom bio film JESEN U NEW YORKU s mojim RICHARDOM GEREOM :))) dakako da taj film imam i na dvd-u,ali je fora gledat ga na tv-u :))) a počeo je u isto vrijeme kad i Ana i kralj,a taj film sam gledala već 2 puta,a i da nisam,nema šanse da propustim Gerea :)) heheh
    Što se tiće kineza meni su oni simpa i kaj se mene tiče nek sam šljakaju :)) da njih nema ovdje,ja nikad nebih vidjela kineza :)) heheh a ovako :))ima ih ko mrava :) slatki su i smiju se smotano :)) eto to je to :) pusaaaaaaa draga p.s. u mailu nije bilo ni jedne jedine slike opet :))

    avatar

    01.07.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Ma kinezi su zakon... Jedino tamo mogu nać one plastične vezice za izradu privjesaka... Nek se žali tko hoće, ali imaju stvari koje nema niti jedan drugi dućan u gradu. Uvijek ima slatkih i jeftinih stvarčica za rođendane (figurice, bižuterija i to...). Baš mi je drago da su poremetili ove gradske dućane koji su kupovali njihovu robu i onda je prodavali. Gamad jedna, samo nas pljačkaju, a kinezi dobri i pošteni... Ajde, pozz, Marta :)

    avatar

    02.07.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Sad mi je žao što nisam gledala taj film.
    Što se tiče kineza, nemam apsolutno niša protiv, ako zbog ničeg drugoga, onda što su pokazali koliko nas ovi naši "deru" s cijenama za stvari koje možeš kod njih naći za desetinu i manje love.

    avatar

    03.07.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • har

    e, film se zvao Bugsey Malone, ako se ne varam, a ona Talula ili tako nekako.
    pozdrav

    avatar

    03.07.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma gledala ja film s Malom... i reprizu drugi dan... krasan film...

    avatar

    03.07.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...