Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • konavoka

    Nije ti dovoljno velik. :)) Televizor, da ne bi bilo zabune. Ne znam jesi li vidio onaj video clip kad muškarac zavaljen na kauču s pivom u ruci gleda nogomet na TV, dođe mu žena, uzme televizor i baci ga kroz prozor. Frajer kupi novi televizor, ali veći, a žena ponovi postupak. I tako to ide u više navrata sve dok televizor nije zapeo za prozor jer je bio veći od okna.

    avatar

    15.06.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • frakcija

    Da..da..da..izam..kolko u glavi imam reklamskih slogana iz ranog djetinjstva...sa planete..kanca-manca express stigla tri neznanca..to je bio kraš express..pa ovo znam..deda mi je rekao da ga uvijek jede za večeru..kokta..piće vaše i naše mladosti..sa začinom c kao iz bakine kuhinje..aj dobro..to je kasnije..onda čk-čk-blup..a što se dalje zbilo..doznat ćete slijedeći put...da.. i primijetila sam da su ti brojevi i datumi izuzetno bitni..čaraš..bajaš numerologijom a?..bitno je da je današnji datum..bitno da ima puno dvajs petica..a?
    svićmo šizni..

    avatar

    15.06.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    vražja su to posla, moj Herostrate. vražja. :)))))))))))) pazi to sa reklamama! opasnost je to, velika! i moja malecka je tipičan primjerak. kad god vidi na televiziji nešto na reklami i ona bi to imala. odmah! promptno.vidi čokoladu - hoće čokoladu. vidi coca colu - hoće coca colu. vidi sladoled - hoće sladoled. vidi alfu - hoće alfu! umirem od straha kad mi jedno sutra bude poželjela posjedovati Šeksa.

    avatar

    15.06.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • Dovitljivi

    Nekako mi je sve to pretjerano usiljeno, ali mogu pogledati nogomet. Do neke mjere.

    avatar

    15.06.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...