Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • teuta

    Hvala draga, za dobre vibracije...ali još nisam zaista sposobna čitati pa ću te samo pozdraviti. Nadam se da ću uskoro biti ona prava. Topli pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    09.06.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • Viva

    koristim već duže vrijeme garnier essences tonik. i odgovara mi. ne isušuje kožu i ne nadražuje. međutim htjela bih još isprobati neke, ali nijedan od ovih tvojih nema na našem tržištu :( ono što sam čula da se hvali je od bioderme sebium H2O za masnu kožu i sensibio H2O za suhu i osjetljivu pa mislim da ću onda ipak to pokušati.
    što se tiče termalne vode imam trenutno decleorovu ali mi nije nešto, ima cvjetni miris i blago žućkastu boju. avenova i vichyeva je neuporedivo bolja, jedino što nešto nemam pretjeranu naviku to stavljati, nekako zaboravim da to uopće imam...

    avatar

    09.06.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • jja

    ne znam gdje si ti tocno, ali ovih skupljih ima u zagrebu i clinique i biotherm i estee lauder te svih ovih termalnih vodica, koje su zapravo odlicna zamjena za klasican tonik. Decleor kozmetiku ne smatram dobrom ali to je neko osobno misljenje, zasnovano na cinjenici da koriste previse iritansa u formi etericnih ulja (ulje citrusa).

    avatar

    09.06.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • tropical

    sensibio h2o bez boje i mirisa. meni jako dobar tonik.

    avatar

    09.06.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Viva

    eh da, zaboravila sam napisati da nema od ovih cijenom pristupačnih :) biotherm mi je malo preskup, kao i dior i estee a i clinique - tih ima :). mislila sam na neutrogenu, dove, paulu, burt's bees (moram priznati da za ovaj nikada nisam ni čula). za tonik ipak odvajam maximalno 10EUR (EUR manje-više). u biti ne mislim da može biti tolika razlika između nekog pristojne cijene i npr. diora. s druge strane za kreme bih izdvojila više para, ali ni tu ne mislim da ime nužno znači da je vrhunsko i da mi odgovara. uglavnom tražim testere kad kupujem nešto skuplje da ipak probam prije kupovine.

    avatar

    09.06.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • lolina

    sad imam vichy tonik , mijecelarni ili kako se već zove , nisam sigurna...mada mi je najbolji garnier rozi tonik , bez alkohola , mekana mi je koža i ne osjećam ga na licu

    avatar

    10.06.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ne koristim tonik, samo micelarnu tekućinu od Bioderme. Planiram probati i Vichy. Termalnu sam koristila Avene, sad sam kupila Uriage (na prepuruku dr).

    avatar

    10.06.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • Svea

    Sad sam tek vidjela da si me prije par postova pitala s kim živimo - s mojim starcima. I nisam znala da imaš kikiće? Koliko su stari?

    avatar

    10.06.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja nemam kikice. Sto nas ne sprecava da im uredimo igraliste. Jer ovi kojima to radimo nemaju ni mamu ni tatu.
    Ta micelarna tekucina, je zamjena za tonik zar ne? Tj. ima slicnu svrhu. D.D. gdje kupujes Uriage? U apoteci? Hvala svima na savjetima!
    JJA koja se u hlad prije nego dobije suncanicu.

    avatar

    10.06.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • Svea

    Da, micelarnu koristim umjesto tonika, gela za umivanje, mlijeka za lice, sredstva za skidanje šminke. I jako sam zadovoljna. Uriage sam kupila u apoteci, malo je skuplja nego Avene. Što se djece tiče, izgleda da sam krivo shvatila tvoj komentar na mom blogu. A što ću kad brzopleto čitam :)))

    avatar

    10.06.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ja koristim Liz Earle's Skin Boost Tonic.

    avatar

    10.06.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ja sam vec napisala za Nivein tonik. Razmishljam o kupovini Biotherm-ovog. Ja cekam sada na neki post o serumima. Nashla sam jedan fantastican iz Lancome kolekcije, Hidra Zen. Koristim mjesec dana i prezadovoljna sam. No, malo me strah: ja to koristim 2x dnevno, svaki dan. Tvoje mishljenje?

    avatar

    10.06.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Imaš ti bome, pravo, draga...To ću i učiniti, ha ha. Lijepo ću ga srediti onako baš po guštu, sad mi samo preporuči (ti kao stručnjakinja, što zaista i mislim)...s čime da to učinim i koju kremu upotrijebiti nakon toga. Topli pozdrav, srećo...cmokkkkk.

    avatar

    10.06.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • jja

    Mish misho-mozes koristiti koliko hoces (u pravilu), ne znam sastojke tog odredjenog. Serumi nisu tako cudotovorni kao sto koz.firme vole da mi vjerujemo. Zapakiraju manju kolicinu necega u luksuzniju bocicu i naplate ti za to trostruku svotu LOL. Nadam se da te nisam obeshrabrila ;-)
    Teuta-vidis po tom pitanju nisam za kozmetiku a i cisto sumnjam da bi od kreme muske dlake bas lijepo "otisle". Pokusaj mehanicki, trimmerom ili el. brijacem. Ja uzmem moj SILK-EPIL SOFTPERFECTION EASY.

    avatar

    10.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • longya1@hotmail.co.uk

    100% USA owned-and-operated WOW Gold delivery service.We provide Cheap WOW Gold service with fast delivery.You can find free WOW Gold For Sale and mist of pandaria news in our website.you Buy Cheap WOW Gold here.Buy Cheapest WOW Gold with fast delivery online.Buy Cheap WOW Items and get Cheap WOW Items fast delivery from trusted WOW Items For Sale website.Looking for cheap and fast WOW Items.Cheapest WOW Items from our safety online store.The tips to look for Buy WOW Gear online store, find the best place to Buy WOW Gear For Sale on the cheapest prices.one more click to buy WOW Gear cheap,safe.Fast delivery and Low prices!Low price and 100% safe guaranteed GW2 Gold For Sale is waiting for you.Buy GW2 Gold in 100% security guarantee!you can purchase best GW2 Gold now.GW2 Items store to GW2 Items For Sale at lowest price.GW2 Items instant delivery.Get your Cheap GW2 Items products from us.

    avatar

    26.09.2012. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...