Komentari

nikolina29.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Na kraju livade cvijet zahvaćen dok je plug prola

    JAO bre nikky kako mi je kul bannner oh~la~la fala ti ko rođenom bratu, evo kussa i iljadu pusa..

    avatar

    03.06.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Joj što je to preintelektualno za mene! Da moram svaki dan dan čitati takve spike uzeo bih pištolj za goveda i upucao bih se...uopće ne znam zašto uvijek pročitam sve što mi serviraš, slijedim te ko govedo :DDD

    avatar

    03.06.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • Deni

    Nije preintelektualno, fenomenalno je! Tako se razgovara o književnosti! Živio napokon razum!

    avatar

    03.06.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • Milko Valent

    Ah nedraga moja Nikolino, tvoje namjere uvijek tako plemenite, a tvoje lice uvijek tako odbojno. A što ćeš!? To tako i u svemiru biva, rijetko kada se pronađe sklad duše i tijela, nema ih mnogo poput mene, unikat sam, to je jasno, to je jedino samorazumljivo. Samo sam želio dodati da onaj idiot od Knjiškoga Droljca, primat koji ima samo primozak, bez mozga i koji je do sada pokušavao obezvrijediti hvalevrijednu misiju inače mi antipatična Alajbegovića sada želi udariti i po personi zvanoj lutajući reporter, a koji piše mnogo bolje nego što ste vi svi zajedno u stanju i od koga bi ste svi zajedno mogli i trebali učiti. Neće mu to uspjeti, znam, jer prava kvaliteta na kraju uvijek ispliva pa tako sam i ja izdržao sve ove godine na sceni, ali poručujem tom droljcu neka pazi glavu i ako ga nitko za nju ne skrati neka to učini sam i neka zapamti vječnu istinu, samoubojstvo jest bezbolno, a može predstavljati i plemenit čin.

    avatar

    03.06.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • knjiški droljac

    kakva bre postmoderna, u kojem stoljeću vi živite? a ti Valent odi lutajućem malo lizat nabreklo hemoroidno šankconijersko dupence.

    avatar

    03.06.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Koka

    Ne daj da ti krele sjebe raspoloženje! I hvala na izvrsnom nalazu! Bacila sam pogled na diskusiju, sad ću pažljivo pročitati.

    avatar

    03.06.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • knjiški droljac

    jel netko zna gdje mogu kupiti Valentova sabrana djela? neka mi pošalje adresu knjižare, samo tvrdi uvez dolazi u obzir.
    hvala

    avatar

    03.06.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • Felga

    Ti se kao zajebavaš, Knjiški kritičaru! Kak ti uopće tak luzerska stvar može past na pamet da bi Valent već imao sabrana djela iako bi to mogao imati (25 objavljenih knjiga)? Pa on je previše provokativan, a izdavači igraju na sigurno, kužiš. Daj radije malo više čitaj, a manje se produciraj na blogovima.

    avatar

    03.06.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...