Komentari

babylola.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ^°you say i'm bitch, like it's a bad thing?!°^

    aljubica moja :)) ana rucner. strava :D neznam ša bi pitala. naravno. kao ša si napisala na kraju posta :D ali čem te pozdravit ssamo :)) pusa velika

    avatar

    27.05.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • mala jasna

    ja bih kartu...javim se na icq pa cu ti rec i pitanja

    avatar

    28.05.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • Sleepy Hollow chronicles

    ja bim ih pitala dal im treba groupie...da...da..to bim ih ja pitala...mmmm,al ne znam šta da ih ti pitaš...možda onako malo diskografiju preletit pa pitat koji album bilo najdraže radit i to il s kojom zvijezdom bilo najbolje...ville valo....naravno.....e,i ja se niš ne ljutim na tebe samo da znaš..da ne biš neš krivo mislila..i sad idem....pussa

    avatar

    28.05.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • zum-zum

    AAAAPOCALYPTICA!!!!! uuuuu!! Ti ćeš razgovarat s njima, ha?! Aj caramba! Blago ti se! :)
    Pitaj ih zašto je otišao Max Lilja? S kime im je bilo bolje surađivati - sa Sandrom Našić, Ville Valom, onim pekinezerom iz Rasmusa ili sa Ninom Hagen?! Kako su došli na ideju da uključe bubnjeve i gitare i ostale instrumente kad im je sasvim dobro (odlično) išlo sa samim čelima? I zašto su to napravili? Pa pobogu po čelima su i bili prepoznatljivi!! :( Pohvali naravno njihov rad i reci im da dođu još koji put u Lijepu našu...naravno neki sada ne mogu ići a željeli bi ih vidjeti kako mlate glavama!! :) I kad pričaš s njima?
    Eto!! Pozdrav!!

    avatar

    29.05.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • edopeje

    da sretnem ove iz apocalyptice i da im mogu postaviti jedno pitanje,šta bi ih pitao?????hm,hm....pa sa obzirom da se bliži svjetsko prvenstvo u nogometu i da nemam para pitao bi ih......imate 100 eura?:))))

    avatar

    29.05.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • STRAPPED DOWN MY BED, FEET COLD AN EYES RED I'M OU

    pas mater...bila sam vec skoro napisala svima sve ....stala na orange i ovo izaslo samo od sebe...ne kontam!!! uglavnom..iz pocetka: @ svi:hvala na pitanjima...moze jos ni bed! @peewić:tenk ju da'ling!nije bed! @mala jasna:: uuu a mi se znamo???a cek malo kao javit ces sse na ajsikju a kao kad???sta kad vec ostanem bez karata? @ Aura: buahhha da grupie..btw.nisam shure ali mislim da ja bas dobivam ovog tvog najdrazeg clana za intervju....đizs! @orange: haha da znam..ja uvijek kazem da je prvi i osnovni razlog zbog kojeg ja ne bi mogla bit metalka-reuma!! @zum-zum: ok a se mi isto mozda znamo??ne bim ja ovako anonimno....mislim bi ako bolje ne moze..ali ako se znamo javi na mob da znam tko mi je udijelio najviše pitanja! tenk ju! @ sumohrvat: ae sused najdrazi...ne budali nego idi i zabavi se pa da mozemo kasnije na blogu citat dogodovstine!!

    avatar

    29.05.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • grooovey

    ola lola! (kak ovo fora zvuci) vidim, ignoriras me... nesto si ljuta, ili? da, da, da! sve cekam neki mejl, kao, da nastavimo ono sto smo poceli, da mi dovrsis le diskusiju, a od tebe ni traga ni glasa.. vise ni na poruke ne odgovaras? ha, dobro! nema veze! :):):):):):)

    avatar

    29.05.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • aibreann

    o, Apocalyptica... :))) frendica ih obožava i ići će na koncert, ja na žalost ne stignem jer idući dan imam 2 jaaako važna kolokvija koji gotovo da mi život znače... zabavi se, velika pusa! ;o)

    avatar

    30.05.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • astarte

    i JA BIM kartu!!!! :((( umjesto pitanja pozovi ih u rijeku, nek dodju cugat u marišćinu!!! iva s faxa

    avatar

    31.05.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • Ivy

    a sta ja znam, reci im da su oni divni krasni, ali da bi mi sum 41! ne, zajebavam se..nezam zbilja, vidim da si dobila razne ideje od drugih pa...ae

    avatar

    31.05.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Electro Geisha

    Radial sam s njima veliki intervju zadnji put kada su svirali u Zagrebu (Tvornica) i moram priznati da me šokirala metarmofoza običnih dečkiju po danu i vamp darkera na pozornici :) odlični su sugovornici i ako se opustiš, možeš s njima pričati satima. Nravno, nećeš imati toliko vremena :)

    avatar

    04.06.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...