Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • osmijeh....

    uhhh.... ali tak je u životu :-)))

    avatar

    26.05.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • Black Cat

    Ja sam dugo vremena bjezala od svoje majke.. ali sam shvatila da to nigdje ne vodi. Sad cekam priliku kad cu moci doci i reci joj da odlazim. Sa dostojanstvom, ne bjezeci pa se podvijena repa vracajuci.

    avatar

    26.05.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • Samohrani student

    Ne razumijem ljude koji imaju potrebu kontrolirati druge ljude.. Nikad to neću shvatiti.

    avatar

    26.05.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • Ana

    Khm, teško je tu bit pametan(na). Moj stari je prijeke naravi. Čak mi je jednom rekao da se maknem što dalje kada mu se "smrači" jer u tom trenutku ne garantira za svoje postupke. I smračivalo mu se. Često kad sam bila dijete. Jednom me skoro ugušio. Užasan je osjećaj gledati u lice onog tko bi ti trebao biti najveći zaštitnik dok to radi. Ne, ne mislim na seksualno zlostavljanje, samo na pokušaj eliminacije. Ovo prvo je iz neke druge priče u kojoj je glavni akter neki drugi muškarac. Uvijek sam se čudila mami ZAŠTO mu se NIKADA nije suprotstavila. Moja mama, koja je u stanju progurati svašta u životu, a k tome je i fizički iznimno snažna, puno snažnija od mene. Kad sam je upitala, nije mi znala reći drugo nego "Ja NE MOGU njega udariti." Njega dakle ne može, ali mene je znala klepiti nakon njegovih seansi i tvrditi da sam ja kriva zato što je s njim. Mislim, wtf?! Ali, jednog dana sam i ja narasla (bar sam se tako osjećala). Tog dana se starom opet smračilo pa je počeo s mamom brisat pod, samo nije računao da ću ga gurnuti od nje i ošamariti tako da vidi sunce, mjesec i zvijezde. Nisam mogla podnijeti njenu slabost, gadila mi se. Ovaj put je on mene pogledao u oči i vidio je svoje oči. ZNAO je da ću ići do kraja ako treba. Pa se jadan rasplakao. Od tada su se stvari malo promijenile, nema više malog kućnog ludovanja razmaženog muškarca. Ne znači da nije bilo i pokušaja, ali sam to naučila kontrolirati zvanjem policije ili na neke druge načine. Čak sam ga naučila da razgovaramo o tome. Bogami stari, nećeš dok sam ja tu. Od tebe ne želim bježati, želim da se vidiš MOJIM očima.

    avatar

    26.05.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • Ana

    Sorry na dugom komentaru, jednostavno se nisam mogla suzdržati na ovu temu. pozdrav!

    avatar

    26.05.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • debela na dijeti

    black cat mi je uzela riječ iz prsta... ja sam bježala od mame, tate nemam i nadam se da jednog dana neću pobjeći u krivom smjeru

    avatar

    26.05.2006. (14:11)    -   -   -   -  

  • Crna Mamba

    začarani je to krug...zlostavljani gotovo uvijek postaju zlostavljači, ono sve što su mrzili, postanu sami....neki (prvenstveno žene) umjesto oca zlostavljača nađu muža koji preuzme tu ulogu...ne znam niti jedan primjer osobe koja nije slijedila taj obrazac ponašanja...kao da su prokleti i ne mogu se izvući iz toga...čast iznimkama koje su rijetke...lakše je pronaći čovječju ribicu

    avatar

    26.05.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • nagrada

    Pozdrav..jako zanimljiv blog

    avatar

    26.05.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    tužno

    avatar

    26.05.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Jebote, fakat ima kretena.. a glede povrata poreza, ja sam lani lovu dobil u studenom...

    avatar

    26.05.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • Seductive Mural

    ajme... grozno. svaka čast ani. za to treba snage, hrabrosti. ne znam kako je...al sledila sam se od njene priče. grozno je što to mora biti tako.

    avatar

    26.05.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • asjaba

    objema si došao kao šlag na tortu. ot: jezivo je to što si žene takve stvari dopuštaju.

    avatar

    26.05.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • sharazan

    Mislim da je za neke stvari bolje da ostanu onakve kakvim smo ih pamtili....

    avatar

    27.05.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Poznam osobu koja je pobjegla od staraca i nikada im se više vratila.Danas je i on otac,al´otac od kojeg nitko ne bježi

    avatar

    27.05.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • 1971

    Razlozi takvom zalijetanju su poprilično jasni. Prvo i osnovno: treba pobjeći što prije. Drugo: one su naučene primjerom oca i majke da žene ne vrijede nizašta osim da rode djecu, skuhaju ručak, poremeno dobiju batine, povremeno DAJU seks. Dakle, njihov izlaz je jedino brak. Treće, a vezano s drugim: Same neće moći ni znati jer sama žena *urcu ne vrijedi. Dakle, u njihovim glavama slabo kotiraju školovanje i vrijeme koje bi bilo potrebno da se same izgrade.

    avatar

    27.05.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...