Komentari

shvatime.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ...jednom i zauvijek ja...

    upravo si opisala životni krug jednog malog bića koji se zove čovik...kako žalosno, a?...neću puno ode blablat...boli i mene kad ovo čitan i kad sebe vidin u ovome...ali plakat neću jer san je velki mačo muškarac (((: Neću plakat ode...ali ako sa tebon triba, plakat ću cilu noć...i onda će lipo iz toga cmolj-cmolj izać znaš šta...ne bi virovala...jedan vakvi...naopaki...ma nu...ev ga...aaa koji krnjo...bleso...smoto...al je tako dobarrrrr...ev ga...od srca, samo za tebe...zato jer postojiš...i jer si pametno moje...hrabro moje...ev ga...(:

    avatar

    21.05.2006. (17:00)    -   -   -   -  

  • ...:: SleePing SuN ::... (moosava od

    tako sam se ja prije osjećala.. no znaš šta? da, dobra sam si sa svima, i možda me i iskorištavaju, no to ni nije bitno.. ja sam takva osoba, pa neg gazi po meni tko hoće.. no oni najbitniji, malo ih je - al su tu :o)) i samo mi oni trebaju :o)) ajd smajlek jedan nabaci, ovako :o))))))

    avatar

    21.05.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • BUOH! Welcome to my life..

    COU bejbe :) Znam da se ne poznamo dugo i dobro ali nisam mogla da ne iskomentiram..ja sam bas nedavno izasla iz te neke "sive faze" i potpuno te kapin..najgore je kada te povrijedi jedna od najdrazih osoba,za koju bis sve napravila,koju volis i koja te istinski pozna kao i ti nju..onda se pocnes pitati sta je s ovim drugim "prijateljima"!? Ali to je sve normalno i prolazno,a jedino pravo rjesenje je iskren razgovor,ne prijeci preko problema nego ga rijesiti jednom za uvijek! Inace,ti si meni jako draga i volila bin te bolje upoznati...da-da! Samo hrabro,optimisticno i nasmijano! Sve ce biti ok! See ya...bacin! :)

    avatar

    21.05.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • Ribac

    polako... sad ćeš razlučiti ljude za tulume, pijanke, tračeve, shoppinge i one prave prijatelje, a onda si ko avijon! ;)

    avatar

    21.05.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • My World of Imagination

    eh da...znam kako ti je....meni se to isto prije dogadalo i sad sam shvatila da ostatak uopche nie bitan,da se radi njih ne triba sekirati i da su oni tu samo u prolazu!zato se baziram na prave frendove,ove što su tu,na prstima desne ruke...oni su jedini bitni!
    a i ne cu ti reci da ne plačeš,jer je plakati zdravo!samo placi,koliko te god volja...bit ce ti lakše posli,viruj mi! :)
    ljubac

    avatar

    22.05.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    takve spoznaje bole..no bolje je shvatiti to što prije..

    avatar

    22.05.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • let's get fucked!!

    ljudi su tako danas sebični da uopće je umijeće naći prijatelja u pravom smislu te riječi.. nažalost...... :-( a nitko ne može sam u životu i svi tribamo prijatelje... ja iman dva prava prijatelja i jednu prijateljicu i njih ću nadan se zadržati zauvik. pusa

    avatar

    23.05.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • tonkica

    jako lijep dizajn.. malo sam te letimichno prochitala :) lijepo...... chitat chu te..

    avatar

    23.05.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • Amberka

    nemam ni ja nešto previše jako dobrih prijatelja, ali bolje je imati malo onih koji vrijede...pa makar i jednog...

    avatar

    25.05.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • optimistična

    znaš onu poznatu: "ono što te ne uništi, ojača te."..e to ti je draga moja, živa istina...i ja sam nekad bila jadna, sramežljiva curica koja je dopuštala nekim ljudima da je vrijeđaju i omaložavaju, i znala sam zbog toga patiti, ali patila sam u sebi...mnogi su me i puno puta iskoristili, a ja sam im dopuštala jer sam htjela sa svima biti dobra. a takvim ponašanjem nisam baš ništa postigla...a sad se stanje potpuno promijenilo, za punih 360 stupnjeva..shvatila sam da bez samopouzdanja i samopoštovanja, nema napretka..moraš puno vjerovati u sebe i voljeti sebe, da bi te mogli drugi voljeti...zato,zaputi se u knjižnicu, nađi desetak različitih knjiga o samopouzdanju, prouči ih, počni tako živjeti, odbaci te "prijatelje" koji te samo iskorištavaju i uživaj, produbi odnos s ljudima kojima je stalo do tebe...ne moraš, i nikad u životu se nećeš svima svidjeti, pa to i više ne pokušavaj raditi, jer samo gubiš ovo dragocjeno vrijeme života koje jako brzo leti..i najvažnije, počni govoriti o svojim osjećajima, dopusti pravim prijateljima da te upoznaju kakvu u stvari jesi...počni izlaziti, upoznavati nove ljude, budi optimistična, smješak na lice i glavu gore! držim ti fige, i čvrsto vjerujem da češ uspjeti..:-)..pozzz

    avatar

    25.05.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...