opet se doktoru Loviću posrećilo, mogao je kao specijalitet dobiti nešto što ne bi mogao ni prepoznati a bogme ni naći način kako pojesti ... uživaj ...:))))
19.05.2006. (10:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
"Slučaj" iz Njemačke: tražili su isto nešto pod specijalitetima - našli nešto kao kinesko: "tschevaptschitschi", pa saznali da su ipak Rubeljovi bolji...
19.05.2006. (10:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eto ti ga na! Morat ću objaviti post sa onim novinskim člankom o tome što zapravo piše na našim menijima kada ugostitelji pokušavaju prevoditi jela na strane jezike. Ludilo! babl, ti8 si meni zakon!
19.05.2006. (16:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oduvijek sam mrzila slična spreseravanja po raznoraznim bevandama i njihovim umanjenicama . svi se lepo spičkamo, rezerviramo 5 dana prije odjebemo šetnje gradom i razgledavanje muzeja i pizdarija već duboko koncentrirani isčekujemo da nam izvade ribu kam mi upremo prstom i očiste . onda se onako sretni navirujemo iza cvvjetnih separea da svi dobro upamte da jedemo u skupom restoranu. Pijemo što manje jer nemamo pojma kolko stoji butelja i divimo se ko pura dreku sjajnom interijeru. prošetamo dva đira do vecea (da nas ljudi vide i puno bi nam značilo da sretnemo kakvog poznanika) a onda nervozni konobar prazni pepeljare jer je nepristojno reć " diži dupe, pojeli ste".tako siti vraćamo se sa vikenda i jedva čekamo ispripovjediti cijeli meni kolegama na poslu koji nam uz oduševljen smješak jebu mater jer nemamo kredita ko oni ili pak sve za dupe dajemo. treba jest doma ili se pak uvalit k frendovima..bar se bolje jede a i đabe je a ak je frendica široke ruke dobiš i komad orehnjače za doma.
19.05.2006. (19:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
G. čitatelj br. 1, što vam nitko nikada neće oduzeti, kao doživotnom besplatnom pretplatniku šaljem obavijest da ću biti veseo ako mi posvetite par minuta. Meni je smiješno.....hehhehe
19.05.2006. (21:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bezblozni
Jeli sef sale u nekom rodu Bracio-u Dimitrijevicu?
20.05.2006. (05:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ulice alzaških gradova i gradića bazde po "la choucroute alsacienne" kiselom kupusu sa špekom, rebarcima i kobasom, prilog kuhani krumpir. Nema većeg specijaliteta. Čak ima i razglednica sa fotografijom kiselog zelja, te receptom s druge strane.
20.05.2006. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
freestyler
opet se doktoru Loviću posrećilo, mogao je kao specijalitet dobiti nešto što ne bi mogao ni prepoznati a bogme ni naći način kako pojesti ... uživaj ...:))))
19.05.2006. (10:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kulturni intervju
u, moja baka je spravljala najbolje prisiljeno zelje.
19.05.2006. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wanda
he he he;-))
19.05.2006. (10:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetioničarka
"Slučaj" iz Njemačke: tražili su isto nešto pod specijalitetima - našli nešto kao kinesko: "tschevaptschitschi", pa saznali da su ipak Rubeljovi bolji...
19.05.2006. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
hmm bolje bi bile krvavice, al kaj znaju francuzi...;)))
19.05.2006. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
žena bez iskustva
šta tek da je bio kiseli kupus?!
19.05.2006. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajde, mogao je i žgance dobit.
19.05.2006. (13:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
~ tko sam ja uopće? ~
Tako im je kad žele biti "fijeni" i jesti u "fijenim" restoranima.
19.05.2006. (13:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carevna
Eto ti ga na! Morat ću objaviti post sa onim novinskim člankom o tome što zapravo piše na našim menijima kada ugostitelji pokušavaju prevoditi jela na strane jezike. Ludilo! babl, ti8 si meni zakon!
19.05.2006. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolla2
oduvijek sam mrzila slična spreseravanja po raznoraznim bevandama i njihovim umanjenicama . svi se lepo spičkamo, rezerviramo 5 dana prije odjebemo šetnje gradom i razgledavanje muzeja i pizdarija već duboko koncentrirani isčekujemo da nam izvade ribu kam mi upremo prstom i očiste . onda se onako sretni navirujemo iza cvvjetnih separea da svi dobro upamte da jedemo u skupom restoranu. Pijemo što manje jer nemamo pojma kolko stoji butelja i divimo se ko pura dreku sjajnom interijeru. prošetamo dva đira do vecea (da nas ljudi vide i puno bi nam značilo da sretnemo kakvog poznanika) a onda nervozni konobar prazni pepeljare jer je nepristojno reć " diži dupe, pojeli ste".tako siti vraćamo se sa vikenda i jedva čekamo ispripovjediti cijeli meni kolegama na poslu koji nam uz oduševljen smješak jebu mater jer nemamo kredita ko oni ili pak sve za dupe dajemo. treba jest doma ili se pak uvalit k frendovima..bar se bolje jede a i đabe je a ak je frendica široke ruke dobiš i komad orehnjače za doma.
19.05.2006. (19:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
raskol
G. čitatelj br. 1, što vam nitko nikada neće oduzeti, kao doživotnom besplatnom pretplatniku šaljem obavijest da ću biti veseo ako mi posvetite par minuta. Meni je smiješno.....hehhehe
19.05.2006. (21:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bezblozni
Jeli sef sale u nekom rodu Bracio-u Dimitrijevicu?
20.05.2006. (05:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
ulice alzaških gradova i gradića bazde po "la choucroute alsacienne" kiselom kupusu sa špekom, rebarcima i kobasom, prilog kuhani krumpir. Nema većeg specijaliteta. Čak ima i razglednica sa fotografijom kiselog zelja, te receptom s druge strane.
20.05.2006. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joe_pellena
dobro je prošo, mogli su bit puževi... bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće...
23.05.2006. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...