Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • BW

    dobro jutro iako je kišovito,mislim da ne zaslužuješ da starost dočekaš sama i sijeda,doći će nova ljubav kad se budeš najmanje nadala...ne kloni duhom valjda je tako trebalo biti,bolje i tako nego da živiš u lažnoj zabludi,i nikad ne reci da ti bol traje čitav život ima i drugih radosti u životu a ti se potrudi da ne misliš na prošlost jer od toga se ne živi, okreni se vedrijoj strani života i vidjet ćeš da je lijepa,a za novu ljubav nikad nije kasno i ona će zakucati na tvoja vrata ali je onda prihvati i ne budi tužna.želim da ne budeš tako tužna i zato ti šaljem jedan osmijeh kao more široko.pusa tebi Dunjo.

    avatar

    19.05.2006. (07:32)    -   -   -   -  

  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    da citiram tebe - još nije sve izgubljeno! glavu gore, to treba i tebi i meni.. opet ćeš ti stihove sreće pisati.. :o) pusa!!!

    avatar

    19.05.2006. (07:44)    -   -   -   -  

  • Salome

    Što god da je uzrok tuzi,duboko želim da se što prije pretvori u biserni smješak.....nadam se da u Tvojem životu ne nedostaje inspiracije za isti....

    avatar

    19.05.2006. (07:58)    -   -   -   -  

  • Tanja

    i ništa se ne događa bez razloga....dobro ti jutro...hajde razvuci te svoje usne u osmijeh:-)...taakkooo..vidiš, nije teško....pusa:-)

    avatar

    19.05.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  • Break The Chains

    Bok mirisdunje. Kod tebe sam potaknut tvojim komentarom kod auroraise. Nismo svi isti. Žao mi je ako si s onim kojemu sve treba reći, napisati, nacrtati. Vjeruj, ima nas dosta koji znamo sami osjetiti. Želim ti puno sreće u životu.
    P.S. trenutno nemam vremena ali uskoro moram pročitati tvoj blog jer mislim da je zanimljiv. Lijep pozdrav!

    avatar

    19.05.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • perla

    sve to samo je priprema za finale a on će bit briljantan kakav ti zaslužuješ. za ono Ok.

    avatar

    19.05.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    a opet, uvijek bude kako treba. No da to shvatimo treba nam vrijeme. Kiss

    avatar

    19.05.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    a joooj, a da pokušaš još jednom? šaljem ti osmijeh :-)

    avatar

    19.05.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    doći će sreća i tebi, ne samo da te pogleda, nego da i ostane.........vjeruj dunjice i kada je teško, i kada to izgleda daleko.....vjeruj kao i ja!!! grlim te i pusu ti šaljem u ovo čudno jutro : )))*

    avatar

    19.05.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • ekatarina

    Samo lijep i suncan pozdrav iz Doline...Ljubav je bol...

    avatar

    19.05.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • Samo za njenu ljubav...

    Kome ti tvrdoglavko? :o) Bio sam na putu al njoj sam se redovno javljao, ne brini. Pozdrav. :o)

    avatar

    19.05.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • Break The Chains

    Takvi lijepi komentari kao što je tvoj uljepšavaju mi dan, hvala ti.

    avatar

    19.05.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • deda

    udahnuo sam .pozdrav

    avatar

    19.05.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Stihovi boli i razočarenja. Mora li u životu biti takvih trenutaka? Izgleda da mora, nakon što ih prebrodimo - kročimo dalje čvršći. S ožiljcima na srcu. Sama i sijeda? Možda je i bolje tako, tko zna... Zagrljaj i pozdrav!

    avatar

    19.05.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ja kada bijah u situaciji nemoći spram razumijevanja života; kada sam u trenu ostao odsjećenih osjećaja, briga, slijedova meni viđenih, tražio sam samo viđenje. Što se to desi? Ta život su sva moja čuvstva, a odjednom tako nikakova, kao ruka odsjećena iz koje život istjeće. Što se to desi meni, što oduvijek nisam znao što je život, što je ljubav. Nestalo je ono što držah za svetost. Nestao je veći dio mene. Ne bijah ni zavodnik, ni umjetnik ljubavi, ni čvrst oslonac u mislima svojim. Radio sam, skrbio i strepio nad voljenima svojima. Brinuo o njoj kao o djetetu, a njoj dođe neko vrijeme zrelosti i ode. Možda je tome i razlika u godinam pridonijela, jer 12 sam stariji. Boga sam molio, da odgovor rane mi zaliječi. Da shvatim što se to desilo. Da shvatim što sam krivo mislio i radio. Da osmislim to. Prošle su već i godine od toga. Ja i dalje sam vjeran obitelji, ali bez 'jedne noge' što ode putem drugim. I nema pogreške. Bilo je, jer bilo je za to tako. Molitve su mi uslišane. Vidjeh cjelovitost života i svijeta, što prije sam, sklon gledanju, naslučivao. Nisam vješt, kao što i ne bijah. Prolazi život. Pratim pogledima ljepote. Kazujem. Volim tu prolaznost, jer njoj je biti. Srce još nešto kao da traži. Vidim da u svih je uglavnom tako. Ja tek livade svoje imam na svoj način njegovane. Još ima mjesta svim dušama za njih. Pročitah te. Mnogo je primjera poput takovih. Ne kloni. Nebih ti ništa preporučivao. U Gospoda su rješenja, pa tek moj blagopit molbom da sreču ti podari i ljubav, jer u Njega jesu rješenja sva. I život što bijaše vrijednost iznjedri. Vrijedilo je. U mene četvero slijede, a po njima već u kčeri dolazi ovih dana i drugo unuče. Neka ti ljubav ne bude samo u sjećanjima. Godine idu. Na njima je to. Ne veži ih na sebe; neka to one same čine, ako im je tako činiti. Ja srcu pružam ljepotu života. Darujem koliko mogu. Osmjeh, igru, ljepo mišljenje, a onima što ih u trenucima nerazumjevanja nisam tako mogao, neka mi oproste. Ja sam njima oprostio za svoje nerazumjevanje. Znaj, suze su plodnom tlu na kojem će niknuti prekrasno cvijeće. Ja vjerujem u to i tome živim. Želim tu radost spoznaje dijeliti sa drugima. Ne tuguj. Vrijedilo je, siguran sam. (Ovo bi možda trebao biti post posvećen tebi i ovom što si gore napisala.)

    avatar

    19.05.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • regrut

    dunjo i tebi jutro!!
    Nije fer, ali što je uopće u životu pošteno... ovo je izvrsno pitanje!!!!!!

    avatar

    19.05.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    a što da ti kažem, dunjo, osim da se držiš i pokušaš biti jaka....znam da je to ponekad jako, jako teško, ali moraš zbog sebe i samo zbog sebe...ljubim*

    avatar

    19.05.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • MOJOJ LJUBAVI

    Nedaj se draga prijateljice,plemenita duša kakva ti jesi,zaslužuje pravu ljubav i ja siguran sam da pravu ljubav ćeš i dočekati.Onaj što lažno se predstavljao(ako jest)ljubavlju,nije te ni zaslužio,vidim da sve mu praštaš i drago mi je jer oprost je važan i za tebe,nek nemaš nikakvog tereta na srcu i biti će ti lakše kroz život prolaziti,nek ti je lijep i veseo ovaj dan,nedaj tuzi da te savlada,imaš ti sigurno još puno razloga za sreću.Lijepi pozdrav!

    avatar

    19.05.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Something About Me...

    uu teske rijeci :D

    avatar

    19.05.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Hvala......

    avatar

    19.05.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Tanja

    svaka čast Mladenu....da je više takvih ljudi...svijet bi bio Raj na zemlji:-)) a mi se draga čujemo

    avatar

    19.05.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • Timea

    Dunjice moja mila, ponovo tuga vlada u tvojim stihovima... budi mi jaka i drži se... ja znam da ti to možeš...zagrljaj ti šaljem....

    avatar

    19.05.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Zaista ...rijeci koje su isprobale zivotni vrtlog, pokusane biti kao utjeha u trazenju danasnjice...Vjerujem da bi nas se mnogo moglo naci u njima...Veoma mi se svida da si to ovako objavila...Postovanje i pusa.

    avatar

    19.05.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • erin

    Naravno draga prijo, da nikad nije kako želimo, bez obzira o čemu je riječ. Bilo o ljubavi, djeci, statusu, uspješnosti, karijeri i sl. Nikad nije kako bismo željeli i kako smo planirali.. no to ne znači da se trebamo prepustiti tuzi.. Jedino se tako u životu može nešto naučiti u njemu i o njemu (životu) samo kad nas dribla, iznenadjuje i ne da nam disat. Ako je jedna ljubav (nesudjena) propala.. pa nije srićo kraj svita. Znači da ti nije bila namjenjena, niti sudjena... ne može se plivat protiv struje.. ne uništavaj se, ne brigaj se.. Glavu gore neće biti gore.. može samo biti bolje.. a to doduše ovisi od nas samih, jesmo li spremni se nositi sa porazima, nedostatkom ljubavi ili bilo čega drugog.. ako smo nespremni, samo ćemo nastaviti patiti i očekivati utjehu od života, da nas napokon za patnju nagradi. Nema nagrade za patnju. Patnja samo radja drugu patnju.. i to ti je začarani krug, no ja mislim da ti nisam ništa novo rekla, da ti to sve znaš. Neke stvari u životu dobijemo pa i ljubav, tek kada ih/je pretanemo tražiti.. pozdravljam te pusicu ostavljam.. ;))

    Mogu samo reći iz iskustva moga
    Ljubav ima učinka tek kada se daje
    Uz pomoć sudbine, svemira il Boga
    Samo takva ljubav cijelu vječnost traje…

    evo stih iz jedne moje pisme od neki dan.. dakle Ljubav treba nesebično davati i ne očekivati ništa za uzvrat.. tek tada nadjemo sebe a često nadjemo i ljubav kad ne očekujemo plaću za ono što smo dali..:))

    avatar

    19.05.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • prorokk

    Stih jako sjetan i tužan ali isto tako i lijep ja se nadam da neće da bude tako,ne valjda on neće da zaboravi tu ljubav, želim vam je u izobilju draga prijateljice.

    avatar

    19.05.2006. (19:49)    -   -   -   -  

učitavam...