Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Mlada mama

    Meni je ponekad užasno teško kad moja Balerina hoće ovo, neće ono ili hoće ali pod svojim uvijetima, no nikad ju na ostavljam samu ako sam i ja doma, jer sam ju jako rano dala u jasilice, pa svaki trenutak želim biti s njom, a i ona voli biti sa mnom. ŽNo ja ne bih bila tako stroga prema tim mamama, ne znaš što se događa na poslu kod njih, kakvo im je obiteljsko uređenje...

    avatar

    17.05.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • trill

    Nisi dosadna s postovima o djeci. Upravo te zato i volim čitati, jer si još jedna normalna majka od nas tu nekoliko :))) Nisam nikada na taj način se riješavala djece. Stvarno, grozna riječ. Djeca kao djeca, svi vole gledati televiziju, crtiće ili kad malo poodrastu PS ili komp. Moji kumovi su se strašno iznenadili kad sam rekla da mi doma imamo ograničenje od sat i pol. Ne striktno to vrijeme, film ili igrica mogu biti u miru završena, ali okvirno je to to. Čuvajmo male okice.

    avatar

    17.05.2006. (13:25)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *mlada-mama, objasnila sam da je riječ zapravo nevina, ali mene smeta, i iskreno, smatram da nikakva situacija na poslu nebi smjela imati utjecaja na odnose doma. No to je stvar koju ssvako od nas mora riješiti sam sa sobom u svojoj glavi, i nikako ne dozvoliti da takvi kaos (neimanja vremena za svoje najbliže) bude ama baš svaki dan. Uostalom, nisam napisala nastavak razgovora onih mama koji se odnosio na to da su im djeca teret i da im ne ostaje vremena za ništa od kako ih imaju. Smatram to organizacijskom sposobnošću, a ne mojom strogošću. Nisam niti ja savršena mama, ali se trudim biti što bolja i mama i supruga, i mislim da svakim danom sve više napredujem.

    avatar

    17.05.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • KOKI

    veselim se svakom trenutku provedenom sa mojom djecom...:)

    avatar

    17.05.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • vakuum

    Stvarno prebrzo odrastu... Moji su samnom isto sve radili. I istina je da je tada trajalo dva put dulje, ali puno toga su naučili, a osim toga, to je bilo možda i jedino kvalitetno provedeno vrijeme zajedno u danu koji je pun jurnjave, posla, kuhanja, peglanja, nabavke... U to vrijeme najviše su me trebali i tada sam im dala najviše od sebe. Naspavat, odmorit dušu i tijelo.. to uvijek stignem. Život je kratak, a njihovo vrijeme uz nas je sada.... Uživaj u otatku dana...

    avatar

    17.05.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • more nade

    I moja seka isto kao i ti sve radi s djetetom. Kad je nećak (sad su mu 3god) kod mene vrlo vrlo rijetko gledamo tv (samo kad je bolestan pa mora ležati). Na TV po meni ima previše gluposti. Danas su čak i crtići nekako ratoborni (npr. nindža kornjače) a meni je to tako tragično! Zaista je tužan i ružan ovaj dijalog između tvojih radnih kolegica. Jadna djeca ni dužna ni kriva moraju odrastati sama. Jasno mi da nije lako biti roditelj i da svaki dan nije isti, no treba se potruditi i zalijevati djecu s što više ljubavi da nam fino narastu i budu pravi ljudi! No, nekad mi se čini da su ljudi često u braku sami. Mislim da je za odgoj djeteta potrebno dvoje i to dvoje uravnoteženih, koji će znat u pravom trenutku povući kad drugi ne može više. Očito to ovim ženama fali... Tebi pozdrav! (odogovor na moj post: da, i ja bi to uzela kao kompliment - da se čovjek nije promijenio od osnovne)

    avatar

    17.05.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • zvijezda s manama

    Sva sam se raznježila čitajući ovaj post, baš ste slatka obitelj :)) A još nemam dijete, ali već sada znam da nikako ne bih voljela "riješavati" ga se s crtićima. Jedino se malo pribojavam da mu u ovako užurbanom svijetu neću moći posvetiti onoliko pažnje koliko bi voljela.

    avatar

    17.05.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    well,ja nisam znala da je tebi rođendan...ajm sori...nadam se da nećeš zamjeriti...
    i stvaarno ti od srca želim sretan rođendan...:sramim se:

    avatar

    17.05.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • nutella ;)

    Slažem se u potpunosti s tobom i mislim da te mame možda nisu bile svjesne što sve vuče za sobom rođenje djeteta i da nisu zapravo uopće o tome razmislile i zato sad nisu toliko spremne koliko bi trebale bit... pa kukaju... ko da nisu prije znale neke stvari... jer nov život traži puno ljubavi, pažnje, vremena... i svega onog što smo nekad imale samo za sebe, sad dajemo nekom drugom... a usuđujem se slobodno i reći da neke žene stvarno ne bi trebale biti majke...

    avatar

    17.05.2006. (18:53)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    užasavam se takvih majki,a ima ih more....šta su onda rađale djecu ako im idu na živce?

    avatar

    17.05.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Nemam djece, ali mi je potpuno jasno tvoje viđenje situacije. I mogu se samo složiti. Još mogu reći da je manje zlo kad pošalju djecu na nogomet ili da se igraju s drugom djecom nego kad ih posjednu pred TV i ne obraćaju pozornost na njih. U svakom slučaju, djeca zavrjeđuju sve vrijeme ovoga svijeta, a ne nekakvo "rješavanje". Pa kad ih se tako "rješavaju" i ne razgovaraju s njima, a djeca odrastu i nerijetko postanu problematična, onda se pitaju - što je tom djetetu. Ma nije dijete krivo, krivi su roditelji!

    avatar

    17.05.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *Zvjezdo, nikad nećeš imati vremena onoliko koliko bi htjela, stvar je u tome da uvijek pokušavaš i trudiš se dati što više, i to puno znači.
    *Frapejko jedna, kak ti mijenjaš blogove-ja bi slobodno mogla napisati knjigu! I da tak sam ljuta da nećem više razgovarat s tobom nikad, pa ni tad! ;-)))))))
    *Nutella, sad si ti prestroga (eh ta sloboda govora) ;-D
    *a.Poznata, zato što tako drugi kažu da treba...
    *Plavo, naravno da su roditelji uvijek krivi, čak i kad nisu-jesu, nema ko drugi biti!

    avatar

    18.05.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    kakve sam ja novce odbio prekjučer samo da bi bio sa svojim Goldićem

    avatar

    18.05.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Smrtno sam se uvrijedila kad je prije desetak godina ćaća moga dragog tražio da im damo dijete na godinu dana. Pa, kome sam ja rodila dijete, njima ili nama?! Jedva me obuzdao dragi moj, starome bih iskopala oči. Ma, ima stvarno dana kad me problemi, poslovi i raspoloženje tako peru da bih najradije bila sama da se mogu skoncentrirati, riješiti, obaviti. Moje su curke već dovoljno velike da ih mogu ostaviti same par sati, ima dana kad smo zajedno u kući a svatko na svoju stranu nešto radi ili se zabavlja. Ali, živim za njih i zbog njih.

    avatar

    18.05.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • lolina

    hmmm ima i obrnutih slučajeva , ne znam kaj je gore...

    avatar

    19.05.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...