Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • malabubica

  tara je bila zbilja prekrasna!!drago mi je da ste se lijepo zabavili!i meni je bilo mrakača!!!!!! žao mi je kaj se nisam slikala sa tarom!moji su me vukli jer smo morali u restoran!!!!!oprostite!!!!!!!! pozdrav!!!!!dođite malo do mog bloga!!!!

  avatar

  02.05.2006. (18:28)    -   -   -   -  

 • sannela

  Tako sam jučer na tv-u čula da ako si dobar s djecom kao frend, vjerovatno ne radiš dobar posao. (to je što se tiče staraca-moji su meni većinom ok, a i ti si vjerovatno jer se činiš kao cool mama). A dobro, kad sam bila tinejđer bila sam užasna, al prema svima-ne samo prema starcima. Jadni oni!!!E, a što se tiče ovog s izgledom- niti jedan tinejđer nije toliko svjestan da si kaže kako izgled nije bitan kad ih šopaju tim sličicama iz magazina...Ma ovaj post ti je stvarno dobar, mogla bi ovako do ujutro komentirati...Pozdrav od mene!

  avatar

  03.05.2006. (10:51)    -   -   -   -  

 • svinjče

  Hvala na komentaru! :)

  avatar

  03.05.2006. (15:48)    -   -   -   -  

 • sannela

  Znam, sve znam, ali sad boli...prevario me... Sada kad govoriš da se brineš da li si dobra majka, ja počinjem shvaćati svoju. Što je sve žena preživjela s moje strane i ostala normalna. Znaš kakva smo mi djeca, kad hormončići počnu divljati mi im ništa ne možemo. Imaš pravo, sve će to jednom proći. Nemaš pojma kako si mi popravila raspoloženje. Reci svom djetetu da sam ja rekla da ima najcool mamu i da ne kenja previše (eh, da sam i ja to znala cijeniti...al dobro, nije nikad kasno).Tenks do neba i nazad...

  avatar

  03.05.2006. (15:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...