Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sadako's apprentice

    komentiram tu, pošto nitko baš ne čita komentare ranijih postova. o WTC-u znam jako puno toga, negdje sam 3 godine razbijao glavu nad time, čak sam odlučio početi pisati na blogu znanstvene činjenice koje idu u prilog korištenju eksploziva u sve tri zgrade. pogledaj na mom blogu pod "značajnijim člancima" onaj što se zove "cijena neba - uvod". tamo sam najavio pisanje o tome.

    avatar

    01.05.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • k.

    ovo je opet predobro napisano za blog, (znas na kaj mislim :). nekad davno (dok sam jos gledala jutarnji skolski pogram, (80tih:) bila je emisija o boliviji, u kojoj su seljacima unistavali posadjeno povrce i tjerali ih da sade samo koku....da ne usfali bijelog za bogate amere i cracka za siromasne crnce...http://tinyurl.com/juaxf....(bas sam se pitala jel ces apdejtati, vidla sam ovo za plin jucer na jednom od tvojih linkova)

    avatar

    02.05.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    GLOBALIZACION: NO PASSARAN!

    avatar

    02.05.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • Kim Mon Soon

    Viva Zapata! Viva Playa Dominicana! Super napisano, komentiram po povratku u Imperiju!

    avatar

    03.05.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • zombbop

    Zabavljeni Arapima SAD su zaboravile na J Ameriku i naslijeđe staroga Monroea. Ni CIA više nije što je nekad bila, ccc... Valjda su očekivali da će Fidelito skoro otegnuti papke i da će to biti kraj, no drago mi je da se i ostale zemlje polako ohrabruju. Doduše, nekima je ionako došlo do grla.

    avatar

    03.05.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • marduk

    a eto... ljudi se polako bude iz kapitalističke noćne more ... bitno je to da neki napokon shvaćaju da običan čovjek ipak može nešto učiniti protiv robovlasničke 'elite'... najvažnije je 'krenuti zajedno'... :-)

    avatar

    04.05.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Ne mislim da je CIA zaspala, CIA ionako više nije relevantna agencija za takve stvari...ovdje mi se čini da je narod konačno postao 'vecina' u nekim latinoameričkim zemljama i da nije više tako lako izmajmunirati izbore, pučeve ili atentate kao prije... malo analize bolivijske nacionalizacije na http://tinyurl.com/h7sz4...čekam samo da se ovako nešto ponovo pokuša u Meksiku, to bi bio pravi udarac. p.s. nekidan su se na CNN-u okomili na Kubu i njihovu ideju da buše naftu izmedju Floride i Kube..naravno, problem je bio 'ekološke' prirode-ugrozenost Everglade nacionalnog parka (prevedeno na hrvatski: veliki Kopacki Rit) koji je mocvara u sredistu Floride...:)

    avatar

    05.05.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    nekako mi se potezi US vlade u zadnjih nekoliko mjeseci uklapaju u zrtvovanje pjesaka za dobivanje kraljice (opet prevedeno ovaj put na engleski: Arctic National Wildlife Refuge-najnoviji link: http://tinyurl.com/m5q8d)...stavljeno u kontekst plakanja za smanjenjem ovisnosti o uvoznoj nafti? Bez obzira sto mi mislili, smatram da su u PNAC ipak svjesni da ne mogu fizicki kontrolirati/zadrzati SVU naftu...kontrolirat ce ono sto mogu, a to je opskrba ostalih zemalja i pokusati ograniciti Rusiju...

    avatar

    05.05.2006. (02:03)    -   -   -   -  

  • R.E.

    cuo sam slicno nekidan na foxnjuz. pozivali su na vojnu akciju protiv Bolivije i Venezuele jer je, kako su rekli, to sto se tamo dogodilo izravna vojna prijetnja americkom stilu i nacinu zivota! (hejj!) covjek koji je govorio otvoreno je rekao da je nafta danas oruzje. u tom smislu spomenuo je i Wildlife Refuge i konacnu odluku da se nafta pocne i tamo crpiti, doslovno je popljuvao brigu za prirodu i takva "sranja", jer se sada radi o zivotu i smrti Amerike...

    avatar

    05.05.2006. (08:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...