Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • erfin

    Kakve buduce studente "iz Hercegovine". Pa di je tu Livno, ko brine za buduce livanjske studente ? Je li to nas opet neka pugerijanska gnjida iz nase zle macehe RH svrstava u neke ranije Bosne a sada Hercegovine ? Nemogu izustuti da je neko iz Livna...

    avatar

    28.04.2006. (01:41)    -   -   -   -  

  • Josip

    E balija što ti je krivo Livno će školovati bilo ti milo ili pravo studente Hercegovine !!!!!

    avatar

    28.04.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • erfin

    Brzina reakcije ovoga Josipa je iznenadjujuce dobra, razumjevanje i prepoznavanje "balija" je zapanjujuce i uzasavajuce losa.

    avatar

    28.04.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Cijena te privilegije da nam djecu - maturante uče - za projemni spremaju pravi profesori iz Zagreba a ne ovi naši je 800KM ako imam dobru informaciju.

    avatar

    28.04.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Frksss

    Ajde hvalim te BOZE pa je krenulo sa mrtve tocke da ta zgrada dobije pravi smisao ako ikako moze jos i kazaliste da se ponovno pokrene to bi dobro bilo i pohvala gsp Hrgi

    avatar

    04.05.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • rest in pieces

    ja neznam da sam ja hercegovka....a iz livna sam....

    avatar

    09.05.2006. (02:57)    -   -   -   -  

  • najpametniji

    A...tu si se sakrio gospodine FRKSSS. Vidi...vidi...kako stidljivo napisa i jednu slozeniju recenicu,istina bez znakova interpunkcije! Neka...neka...polako.Tek te ceka 2.osnovne! I sto bi ti radio u tom kazalistu? Bio sufler...A kako? Opet nemustim jezikom?!Mrtva tocka?! Koliko se ja sjecam postojao je tu i NARODNI UNIVERZITET(po onom engleskom-UNIVERSITY ili izvorno latinski-UNIVERSITAS) i gdje li mi Hrvati nalazimo kovanice-tipa SVEUCILISTE? U svemu se ugledamo na"truli zapad",a u jeziku smo sami svoji majstori! A...znate li one molove-SAM SVOJ MAJSTOR-sve fus roba,skart,second hand i sl. BRATE MILI...UNAKAZISMO I JEZIK!!!Pretekli smo i Svabe...A kako bi se onda razlikovali od potomaka Marka Kraljevica???

    avatar

    14.05.2006. (01:52)    -   -   -   -  

  • sole

    Jeli se ovo hadjutanko brine za hrvatski jezik ? Nemoj serahmetli hadjutanko brinut za hrvatski jezik, to tvoj nije. Da tvoji preci nisu ucili turski kada su hrvati dobili sveuciliste onda bi znao no nako nista i pored nekakve.

    avatar

    14.05.2006. (03:17)    -   -   -   -  

  • najpametniji

    A...znas li ti kada su Hrvati dobili"SVEUCILISTE"? I ko ga je"donio"? A sto,tek,znas o hrvatskom jeziku i ko je njega restituis'o? I sto nam to smeta u novokomponiranom "hrvatskom jeziku"? Mnogo,mnogo pitanja za jedan tako"raskosan um"! Nista ti ne preostaje nego da konsultiras nekog obrazovanijeg i pokusas mi odgovoriti na pitanja. Ali ,svakako,cu Vam pokazati da JOPET niste u pravu!!!

    avatar

    14.05.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...