Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • nije to slučaj miličević sve je to jedan veliki SLUČAJ BUGOJNO!

    avatar

    23.04.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • kako mislis vecernji list pise drugacije.

    avatar

    24.04.2006. (05:42)    -   -   -   -  

  • sta sad hoces reci da je ovaj policajac sa slike Milicevic pa nije naravno.Milicevic je plav i visine je oko 2 metra.Nemoj zajebavat.

    avatar

    24.04.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • naravno da je Zrine. ti ga očito ne poznaješ

    avatar

    24.04.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • bugojanac

    Sta je trazijo to je i dobijo

    avatar

    24.04.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • Mislim bugojanac da nisi u pravu ,znaci sta god ko da kaze treba ga po glavi gdje je tu sloboda ?

    avatar

    24.04.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • Bosanac

    zamisli da sam ja usao u neki vas kafic i trazio da se postaju sevdalinke i ilahije

    avatar

    24.04.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • U "našim" (?) kafićima se ionako sevdalinke puštaju i da si ušo i to zatražio svi bi te blijedo pogledali jer bi to upravo sviralo

    avatar

    24.04.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • koja prica je sada ovdje istina , ali ova slika je sumnjiva, ne znam tacno o cemu se radi ja znam ovog policajca , pa nije kreten kao vecina ostalih ali ko zna ko su drugi likovi koji su ukljuceni u sve to, a mislim da je tendenciozno ovako loziti l;jude kao sto to rade mediji kod nas , u svakom slucaju svi idiotski primjeri se dizu do te mjere da one sto su malo tvrdji viuga odmah reaguju i traze revans glupost

    avatar

    24.04.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • Otiso cugat, plata 472 KM, 4 djece, peto na putu. Cisto sumnjam da moze od te plate provesti i jedno vece po kafanama. Il mozda se dobro nahapa po cesti pa moze.Sram ih bilo. I o kakvim on pritiscima govori na Hrvate u G.V. i Bugojnu???

    avatar

    24.04.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • MIKE

    Kako vas nije stid i sram ja nisam nikad hapao na cesti več pošteno radio i na poslu i kući a takodjer vam mogu dokazat svoju ratnu i policijsku prošlost što če potvrdit i mnogi moji poznanici USKOPLJA i G.Vakufa a i Bugojna i okolice da sam pošten obični gradjanin i policajac, a ja imam svoga oca brata,2 zeta u republici AUSTRIJI koji me financiraju,ADIO?

    avatar

    24.04.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • ovo je strašno, ali i meni je malo smiješno da otac četvero djece "cuga" s 472 marke u džepu, bez obzira koliko ti imo zetova i rodbine... ali to meni nije nimalo normalno

    avatar

    24.04.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • bugojanac

    mora da si u ratu bijo veliki i nanijo puno zla pa zato te raja ima u oku narod pamti policajcu bolje cuvaj dicu manise lutanja i ratnih junastva

    avatar

    24.04.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • jeli to ponovo bale seru po bugojnu?sto neidu u tursku?!

    avatar

    24.04.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • V.

    Zrinka znam jako dugo i koliko ga ja znam on je izuzetno pošten i korektan momak uvijek bio. I deplasirane su ove priče o visini plaće, tobožnjem cuganju i djeci. Otkuda vam pravo da na taj način sudite o čovjeku? Po tome bismo trebali svi do jednoga biti isprebijani ili zatvoreni! Može biti da u ovom slučaju Zrinko i nije u pravu, ali ne možete od njega odmah stvarati totalnog negativca jer to on nije!

    avatar

    25.04.2006. (07:23)    -   -   -   -  

  • cisto sumnjam da ga neko mogo izudarat.Onako je jak od sebe bio jos ga pamtim po skoli kad se tuko,hehe ustvari nije mu smio niko nista onakom krupnom od 2 metra.Mozda od trnovacana da je Darko i Bero jaci od njega a ovo ostalo sitne ribe.Ako neko zna ''pepca'' koji se tuko prije Zdrine ga slomio jednom u kaficu kod Zrne.I od bistricana niko nije jaci mada i oni imaju svoje fajtere,cuj govorim za nekad,recimo u ono doba su bili dobri fajteri Prco, Zuco a ljubo se znao isto kefat.Recimo po mom zakljucku i mojoj teoriji je za mene bio i osto najbolji fajter uskoplja ''Pecak'',imo je nabrzi udarac od sviju.Neki koji su bili poznati po tim tucama kao recimo Darko i ostali nikad se nisu smili potuc sa Peckom.Ja se sjecam kad su Pecak i Prco razbili desetak Bugojanaca kod Tokica u kafani na Ploci.Pa jebo te onaj Slavan sa crnim pojasom se kurcio i jednom ga razbi od Zukace brat pokojni''frajer'' jel se sjecate.

    avatar

    25.04.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • 2006

    sjecamo se

    avatar

    25.04.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Ti da si imalo pametan ne bi poslije duznosti u uniformi isao po kaficima.

    avatar

    25.04.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • usa

    kolika treba biti budala da poslije posla ides u kafanu cugat i to u radnom odijelu. treba dati otkaz svima koji poslje radnog vremena nose odijelo. najludza stvar koju sam ikada cuo je da se neskine odijelo kad se zavrsi smjena. to samo ima kod nas. a sto se tice ovog slucaja, hrvati ce pricati jednu pricu, bosanci drugu i ko ce tu znati sta se desilo. samo znam da bi trebalo zabranit da se u odijelu izlazi po kaficima. nigdje u svijetu to nema pa nebi trebalo ni kod nas.

    avatar

    27.04.2006. (07:13)    -   -   -   -  

  • Bosna

    usa: "hrvati ce pricati jednu pricu, bosanci drugu i ko ce tu znati sta se desilo". Nisi mi baš skroz jasan, ja sam Hrvat i Bosanac. Šta ću po tvom mišljenju ja pričat? Pazi malo kako koristiš nazive i uopće riječi, jer ako se na to u usa ne gleda, kod nas u staroj dobroj Bosni jest.

    avatar

    27.04.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • Sta vi pojedini balavci pricate uopce.Tek ste frajeri postali sad kao fol u ratu kad je i malo dite doslo do puske ili pistolja.Diste vi bili balavci jedni kad su bugojnom harali poznati Hrvati kao sto su Dolin,Pavan,Zabac i ekipa.Bili ste u misijoj rupi i sve to posmatrali iz nje.Pa stvarno nekima ovde tribam crtat sve onako u dlaku da bi svatili da su obicni misevi koji se dosukali kalasnjikova.Nemate vi pojma niocemu,ja dok sam klosario bilo je prpa otic recimo u Bugojno na recimo koncerte neki grupa koje su tada dolazile.Islo bi se organizirano iz Uskoplja onako naoruzani lancima,boxerima,letvama i sta je sve ko imo uza sebe jer je fajatanje bilo neizbjezno.Uf jebo te svi ste neki fakini sad tu ,sto niste bili fakini u ono doba kad se jugo murija istresala na fakinima.E balavci jedni u ono vrime Dolin izbode policajca na srid Bugojna a da nepricam jos za ekipu mu ako se zakacis snjima.Pajdo moj Uskopljani su znali cekat autobusa cak u Crnicu kad bi ispadni kavga.Sad kao neki kalasnjikovi u modi.Nemojte pizdit i tu srat bez veze kad su Hrvati harali Bugojnom nigdi vas nije bilo.Ti bosnac koji se kurcis si obicni mis.Da ti dam za info da su se u ratu poceli kurcit Ramci i napadat Bugojanske Hrvate pa se jednog dana sklapise svi i razbise cilu Ramu i ne samo Ramu to se desilo i Livnjacima u samim sukobima kad su bili.Moglo bi se to ponovit da jednog dana upadnu puna dva autobusa one klape pa da vas porazbijaju hehe.Jebote ovi muslimani ko srbi uvjek kad vide da je jedan hrvat 10-rica ih nalete.

    avatar

    27.04.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • Šarka

    Sreća pa je vlasnik Hrvat - Mišo koji je realan čovjek , nego tome policijskom kretenu je usput bilo sa posla svratiti u Bugojno kod Miše.

    avatar

    29.04.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • PAZITE OVO: Zrine je u zadnje vrijeme malo odsutan, a sto je najgore stanje se ne ide nabolje

    avatar

    29.04.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...