Komentari

pahuljicevu.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ozna

    ja u varaždin ne idem - ulažem veto! p.s. bio sinoć na najmilijoj nam glazbi za naše uši...malo se pilo...malo naručivalo...al suza ovaj put nije bilo...i eto...jedva čekam da Vas sve vidim!!!

    avatar

    22.04.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Don't hate me because I hate you. One day I'll kil

    Hvala na pozdravima :-) nego...meni jedna stvar nije tu uopće jasna.. pa koliko vas zajedno ima ovaj blog??? Malo ste me zbunili.. hehehehe (a mene kao nije tešku zbuniti..) i da.. kad ću vas upoznati uživo? :-) Nadam se da me bar vi nesmetrate nekom sotonisticom koja gradom šeće sa nožem i ubija nevine duše LoooL (e i takvih komentara sam dobijala)... nego uživajte na tom vašem putovanju i javite se kad stignete sa slikama naravno, kissss!!!

    avatar

    22.04.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • ozna

    alo frende, kad dolaziš? sta si odlučio za 01.05. De mogao bi i ti koji post napisati , dugo već nisi...

    avatar

    23.04.2006. (16:40)    -   -   -   -  

  • ozna

    nema nikakovog veta?!stisni zube, skupi hrabrosti( u krajnjem slučaju kupi pampersice.....;-)) i za varaždin! ne možemo odustati od tog putovanja!pa zar ne vidiš da nam je usput????????

    avatar

    23.04.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • ozna

    evo mi se živi i zdravi vratili s putovanja...očekujte slike sutra/preksutra!!!e, proletarac?!znaš da je dunja imala operaciju srca i upravo kaže da ju je operirao dr. dulitl!u beogradu!!!!!STRAŠNO!!!!!!! što misliš dal da joj kažemo kakav je to doktor???i za čega???

    avatar

    23.04.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...