Naša ORGANIZACIJA
članovi naše organizacije su: ma to je naravno tajna, zar ne...???
trenutno primamo nove članove, ali ne zadugo,zato... znate što vam je činiti

ZanimA VaS TkO su PahuljicevU? E Pa EvO OvakO: PahuljicE su... a vidit ćemo ko još, zasad nas ima njekoliko, al smo jako dobro raspoređeni, TJ. OnI su GlavnI LikovI OvoG NaM DragoG BlogA...



Vukovarci na blogu

Pahuljice Vu

21.04.2006., petak

dž e n e r e j š n

Eto nakon dugo razmišljanja hoću-neću-hoću-neću-hoću li pisati post u svezi dženerejšna koji nas je stavio na crnu listu ekstremno nacionalističkih blogova, odlučio sam na radost svih vas napisati post o tome. Kao i uvijek moj post će biti teoretski razrađen u nekoliko točaka.
Pa krenimo redom od početka pa nadalje do samog kraja.
Prvo, jako me i istinski začudilo šta nas je xyzugf ili kako se već zove dženerejšn uvrstio na ekstremnu listu nakon mankijevog pisanja o čokonji. ajde shvaćam da ne volite nas Hrvate, ali šta imate protiv našeg prijateljskog i nadasve mirnodopski nastrojenog naroda republike Mađarske. Mi bi vas trebali staviti na ekstremnu listu, ali nećemo se uopće bakčati s vama.
Drugo, ako nije riječ o prijateljskoj nam Čokonji, možda je riječ o Pragu. Pa ljudi, nismo pisali o Turcima pod kojima ste bili milijardu godina, već o Pragu, starom srednjovjekovnom gradu koji nam je već nakon pola sata svima prirastao srcu, neki čak dobili i infarkt. Pa ljudi da ponovim, jer nije na odmet, mi bi vas trebali staviti na ekstremnu listu, ali nećemo se uopće bakčati s vama.
Treće, ali ne manje ili najmanje bitno, zašto jadnu nam i prijateljski ustrojenu djevojku sandru metiše na crnu listu. Možda zato što joj je blog obavijen u crno. Pa ljudi, dajte se zapitajte. Dal vi možda živite od ovog na netu. Mislim da za ovo trebate dati 10% plaće u svrhe vašeg školovanja što znači biti ekstreman.
Što je zapravo ekstremno? Pa ljudi, pogotovo ti dejavu ili kako se zoveš (mislim na onog informatičara) daj mi objasni nekoliko teza o suživotu. Zašto bi Hrvati oprostili s. kad nitko oprost nije tražio? Pa trebali bi nam nožni mali prst koji najviše smrdi lizat da vam oprostimo. Drugo, ako si ti ili tvoji prijatelji ili rodbina bio u tkzv. JAO od 1991. do 1998. to znači da ti kao takav i kao jedinka i tvoji(ako nisi ko Pale sam na svijetu) kao množinka prihvatili i željeli da to bude sr. A nije bilo, nit će bit. Pa ako si to sad podržavao trebali bi svi vi reć:jesmo,htjeli smo da to ne bude nezavisna, suverena, država Hrvatska i šta sad? Pa ništa pokrijte se ušima (i tako ste neki ko slonovi, mislim imate veliku surlu) i ne javljajte se slijedećih 34 milijarde godina.
Veliki pozdrav Sandri i žabcu i njegovim brkatim ženama ( valjda je demantirao graviditet u njegove cure o kojem se masovno pričalo) i proletarcu i ozni i mankiju i svima koji ovo čitaju,a misle ko ja.
Ljudi, u Pragu je zakon, bit će i slika. Sad idemo prema Bratislavi pa ćemo za blšanji pa teblice pa dubnica i beč pa Varaždin, pa Duisburg pa ćemo kući. ŽIVILI!!!

- 20:19 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivosti iz života mladih koji su zašli na krivi put
Dragi naš posjetitelji... na ovome, nadasve zanimljivom blogu, možete pročitati razne savjete vezane uz bulimiju i anoreksiju, kao i mnoge bolesti jetre uzrokovane ispijanjem 1L bavarije, etc.
Brojač
Free Counters
Free Counters