Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • borja

    ma znaš da ja u svemu tražim zavjeru, zanesem se :)) nisam mislio da ste vi njemu odobrili mogućnost stavljanja komercijalnih bannera i sad da on nešto piše o blog.hru zbog toga, mislim s tim može zaraditi, koliko cent, dva? :)) inače, meni je super kak si ti tamo došao ispitivati, da sam znao, svratio bi i ja :) budem objasnio svojim čitateljima da nema nikakve zavjere :)

    avatar

    20.04.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • borja

    e, ajde i taj blog.hr/rss.xml natjerajte da radi, ako je moguće

    avatar

    20.04.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • 30 redaka ili jedna kartica

    @anderleon (a i borja) - razlog stavljanja ovih bannera nije zarada vec jedna tema koju radim vezano za affilate u Hrvatskoj ;) A Babiceva najava da mogu stavljati bannere mi je samo prosirila temu ;) bannere cu maknuti, nema problema @borja - bilo je stvarno zanimljivo vidjeti Anderleona kako postavlja pitanja Babicu

    avatar

    20.04.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • borja

    špan: ma ništa loše nisam mislio, kako je anderlon napisao, tražim zavjeru di je nema :)) žao mi je što nisam bio, da vidim to sučeljavanje :)

    avatar

    20.04.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • špan, jasno je da nije zarada u pitanju, zamolio sam te da bannere makneš zbog drugih, kao i poklonika teorije zavjere :). Naveo si u komentaru dobar razlog i što se mene tiče bannere možeš ostaviti. (Usput, nije anderlEon, već anderlon :), primjetih ranije tu grešku u Jutarnjem, mada ne i u zadnjem članku.)

    avatar

    20.04.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    zasto blogera nije bilo na presici? ma ja bi im dosao na presicu, ponio sam svu opremu da napravim podcast, cekao ko blenton na koncertu da se netko obrati, naravno da su na bilo koji nacin omogucili blogerskoj zajednici, pa cak i onima kojima su poslali te nepotrebne karte, a lijepo sam im poslao na upit tko i sto sam. Fakat, borja ih je promovirao medju blogerima, a dalje ne bi jer ocito im se ne zuri izaci iz testne faze...

    avatar

    20.04.2006. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...