Anderlog

20.04.2006., četvrtak

Ej, Borja

Borja piše:
A kako je Anderlon (jedan od vlasnika blog.hra) ukrao pažnju (stealing thunder?:) bloger.hru, možete čitati na Jutarnjem. Inače, autor teksta, ako se ne varam ima blog na blog.hru, na kojem možete vidjeti i komercijalne bannere, a koji inače nisu dozvoljeni na ovom servisu (ispravite me ako griješim u oba slučaja).
Sve manje mi se sviđa način zaključivanja Borje, redovite neupućene i neprovjerene pretpostavke, conspiracy teorije. Iz njegovog kratkog osvrta na presicu Blogera dade se zaključiti da je novinar Jutarnjeg posvetio pažnju Blogu, tj. meni zato jer čovjeku dajemo povlastice, bannere na Blogu koji su inače na Blogu kao nedozvoljeni. bang Možda nije tako mislio (u tom slučaju sorry), ali tako izgleda i ne bi bilo prvi put.

Da, autor teksta ima taj blog, rekao mi je to kad smo se jučer upoznali, i da, banneri su kao nedozvoljeni, mada ne znam da li smo ikoga upozoravali zbog toga. Zabrana je zato jer teško da će itko uspjeti zaraditi kunu od banera na blogu (bar ne oni blogeri koje ne promoviramo), pa zašto da maltretira korisnike i kvari izgled bloga. Svakakav spam se iz toga može izroditi. Usput bih zamolio autora da makne te nepotrebne bannere.

Borja, linkovi su ti odlični, ali iz virtulanih podataka izvodiš virtualne zaključke. Zabavni su, ali žući nego što smo to mi ikad bili. Bojim se da niti sljedećih 13 x Q&A ne bi ništa pojasnilo. Mrdni dupe iz fotelje smijeh, mogao si, trebao si biti na presici kao trenutno vodeći blog novinar. Matija Babić je tamo na kraju rekao, citiram: "Zahvaljum vam na dolasku, osobito Željku Anderlonu koji je ovu presicu učinio iole zanimljivom." Naravno da je ovo totalno uncool napisati, ali tek da ti ilustriram that Reality is very differenet.

- 09:43 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>