Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • teuta

    Evo, ja ti baš imam nešto slično poput onog "azijskog stila", ha ha. Kosa mi je svilena i to dosta, ali leti mi skoro na sve strane nekad. A kako sam dospijela u Hrvatsku? Upoznala sam supruga u Češkoj..u Brnu. Jedno vrijeme on je dolazio kod mene (skoro dvije godine)...i tada sam se doselila tu u Zagreb. I ne žalim toga. Sretna sam što imam dvije krasne domovine. Šaljem ti topli pozdrav i velikiiii cmokkkkk.

    avatar

    24.04.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Pa draga moja, moja prica je jako slicna tvojoj :-) I ja sam upoznala muza u Zagrebu pa onda za njim otisla van. I ne zalim. I tebi pusa

    avatar

    24.04.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • antonija

    NICE BLOG

    avatar

    24.04.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Meni se nedavno javila cura sa kojom sam si bila najbolja u osnovnoj skoli. Bilo mi je jako drago.

    avatar

    24.04.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan želim. Eto, s obzirom da i ti voliš lunapark i takva uzbuđenja što možeš dobiti na takvim mjestima, sigurno si me razumijela. Kako često idem doma? Pa dosta često. Recimo, nekada i četiri puta godišnje. Uglavnom, sigurno jednom godišnje posjetim Češku. Nije to ni tako daleko. Meni iz Zagreba do Brna potrebno je 7 sati vožnje automobilom. Nekad i manje, ako nije gužva. A ponekad i više, ako se zaustavimo češće puta ili ako je gužva na granici. Uglavnom, od Zagreba do Brna...jeste 520 km. Topli pozdrav i veliki cmokkkkk.

    avatar

    25.04.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • Tara

    Meni ne stoji taj Asian look jer imam pretanku kosu:( Lijepo je vidjeti=čuti nekog koga nisi dugo.. Predivno! A sorry malo ću se vratiti unazad, što se tiče posta prije, ima još jedan (otkrila) BHA exfoliant, za koji nisam ni znala da to je. Od Bioderme Sebium H2O salicilna je na sredini popisa, a pH sam provjerila i negdje je blizu 3 ;) Što je najbolje cijelo vrijeme ga koristim a nisam ni znala (a zato i nemam više prištića ko nekad). Eto za cure iz Hrv. Dalje čitam!

    avatar

    25.04.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • marisi

    ja furam brazilski stil. Taj je najseski i muskarci ga vole. ;P

    avatar

    25.04.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Teuta, onda ti bas zavidim ;-) Tara- kak si provjerila pH, pisalo je u uputstvu ili si testirala onim trakicama za odredjivanje pH vrijednosti? Hvala na savjetu :-) Marisi ajde malo elaboriraj sto bi to tocno bio brazilski stil da znam koliko odstupam od najsexy look-a ;-) July iz proslog posta- ajde procitaj onaj moj poduzi odgovor Tari, da se ne ponavljam ;-)

    avatar

    25.04.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...