JJA

ponedjeljak, 24.04.2006.

Asia Look i kozmeticke novosti



Fura se azijski stil. Precizan rez, pune geometrijski precizne, simetricne siske. Tamni tonovi. Prava azijska kosa je njegovana, sjajna, svilena. To objasnjava zasto je indijska kosa recimo tkz. temple-kosa u Europi toliko trazena, pogotovo kad se radi o umecima. Zelite li njegovati kosu sa asia feelingom mozete probati gliss kur liniju Asia Beauty Hydro-Öl Elixier. Ili od TIGI S-factor-dream drops za svega 24 eura! Ili ako vam to nije dovoljno luksuza onda Pashmisilk Intense, sa pasminom (ne to nije ima sala kao sto neki misle), svilom od M.Möllera za ciglih 50-ak eura. Nedavno mi se poznanica osisala na tkz. "china-bob", rez ravan kao crta, tamno, glatko i sjajno. Siske su glavni element u asia-look-u. Moraju biti SAVRSENO odrezane. Ne koristiti velike okrugle cetke, Azijatkinje nemaju valove u kosi. U to ime nas na policama ceka i nova linija boje za kosu od Poly Brilliance pr. Tokio black-purple. Ili mozete posjetiti neki tematski salon i prepustiti se profesionalnoj masazi vlasista u nekim od Aveda ili Phyto salona.
Jos par proizvoda-Ultimate Shine regenerator od Douglasa ili moja omiljena linija Wella SP.

NOVOSTI

Novi Nivein ruz Extreme Stay, kupila broj 24, zadovoljna. Vjerovali ili ne, godista nisu vise vazna samo za vina nego i za parfeme! Recimo ja imam doma od GIVENCHY-ja - Very Irresistible. Je, ali taj moj nije napravljen od PRVIH ubranih latica u tocno odredjenom trenutku jutra i u tocnom odredjenom tjednu godine. Jer navodno je bas TAJ NEKI tjedan imao vremenska svojstva i ostale uvjete (vlaga, polozaj sunca, svojstva tla) koji su bili SAVRSENI. A savrsenstvo kosta, zar ne? u ovom konkretnom slucaju 30% vise od redovne cijene.Jer na njemu je oznacen datum "berbe". Savrseno za ljude nagrizenog ega koji trebaju nesto ekskluzivno kako bi si pokrpali ego. Barem za taj dan.
Dosad sam naucila da se bas iz razloga postojanosti istog mirisa unutar jedne firme mijesaju cvjetovi nekoliko sezona. Sada me KOMERCIJALIZAM pokusava uvjeriti u nesto drugo.
Margaret Astor je izbacila novi anti stress+lift puder. Tekuci puder-koji, pazite sad-ISTOVREMENO opusta i zateze lice! Dove opet novu stajling liniju za kosu, navodno je trik u OBLIKU rasprsivaca.
Ako imate viska novaca i manjak samopouzdanja mozete si priustiti i 4-tjednu intenzivnu kuru od Lancoma ABSOLUE PROGRESSIVE CURE za pisljivih 200-njak eura!


- 11:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #