Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • šrinkolina

    Ja sam u sličnoj situaciji kao i ti...u jebenoj sredini!!!!Ali sam se ja već odavno suočila sa realnošću da od gradskih ili državnih para neću vidjeti ni lipe. Jedino što sama mogu učiniti što se mog i mojih roditelja financijskog stanja tiče je da nastojim imati što viši prosjek kako bi bila oslobođena plaćanja. Za sada sam na -50%,ali imam velike šanse da do kraja ove godine bude -100%! A kontam si ako hoću neke ekstra prihode (osim onih redovnih za rođendane, blagdane,itd.) morat ću se ubacit u studentski servis i radit! Eto takva ti je sudbina nas koji smo bez "potpore" Ministarstva!

    avatar

    06.04.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    nije da se bunim ali ironija je kad si među 10% najboljih i ne dobiješ stipendiju, a osobe ispod tebe dobiju...ili kad tražiš posao ko konj i ne nalaziš ga...napokon ti se prilika osmjehne, ali te prije toga pitaju koliko si teška, visoka i ljubazno te zamole fotografiju prije nego bilo šta odluče...a posao nije manekenske prirode :) pusa najveća...samo hrabro...moja majka će vas izgladnjele uvijek rado nahranit!

    avatar

    06.04.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • mravlje kraljice

    jbg i ja sam tu negdje, uvijek su me frustrirala takva sranja i još uvijek me frustriraju, ne mogu si pomoći... vjerujem u pravednost ljudskog roda, sustava- znači pušiona!!!ja sam se ove godine oslobodila plaćanja ali ove uhvatila me standardna na -1 pa izgleda da ću iduće pljuniti neku svoticu, no kako rekoh kurli sue neki dan : ništa nije nemoguće... i u poz i u neg smislu. a zbilja ovaj semestar učila sam više nego prošle godine a prošla gore, neki bi sad rekli da ne jedem g*v*a da sam dala sve u roku ali kad znaš da se trudiš što bolje pa ti prof spusti nešto u stilu:" niste napisali dovoljno razumljivo, stručno" da prevedem izražavam se laički!pa dobro valjda je i laičnost nekome zanimljiva pa se dobroo udam, rodim si čopor djece i zaje*avam se do kraja života...pa eto to ti je sustav

    avatar

    06.04.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • veće ili dan , svejedno je jel, sve zavisi tko kad cita (ako ce ga uopce i tko citati) ovaj komentar. ogorcenost,tuga, jad,osjecaj nistavosti i beskorisnosti,osjecaj nepravde i pomisao kako je ovaj svijet crn je samo ponekad prisutan u nama, ali nekad zna biti tako jak da pomislimo boze za mene nema srece. Ali ipak kada bolje razmislimo nista nije tako kako crno i tuzno jer uvijek u prikrajku iza ugla stoji komad necega sto nevidimo u svem tome jadu, srecu. Vidim citat "Ako nisi ni topao ni hladan, ispljunut ću te iz usta!", nadam se da kontante sto to znaci jer nikako se (ja se nadam) nemozete nac u tim rijecima, "ako nisi ni topao ni hladan" - to su tkzv. beskicemnjaci ljudi prevrtljivci bez svojega dostojanstva i ponosa, idu kako vjetar puse. Ali sto se tice teksta vise je on kao jedan krik, jel? covjek se zapita cemu sav moj trud i znoj, zasto ga nitko nevidi i necuje, bas kao onaj stih "dok mi jedemo govna drugi jedu kekse", iskreno receno i ja sam puno puta bio ljut ko pas zbog takvih stvari, ali onda kad bolje razmislim sto kod postignem radim to zbog sebe i svojih. Jest da bi mi kao nagrada dobro sjelo jedno 800 kn mjesecno, ali ipak mislim da je sreca najveca motivacija za sve,a vjerujem da ce ipak kad tad naic pa jedno 800 kn mjesecno i u moj djep ;).

    avatar

    06.04.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Što se tiče Isusa, znam što je on time htio reći, ali njegove riječi su mi jučer zvučale dobro za objasnit kako se trenutno osjećam. Što se tiče cijele priče o stipendiji, pokušala sam naglasiti da nije riječ o novcu! Ono što me zasmetalo je taj njihov cijeli glupi princip dodjeljivanja, baš kao što je kolegica Rerna rekla, budeš u 10% najboljih, a neko ispod tebe je dobije, i kako da onda zadržiš motivaciju? Svi dobro znamo ulogu pozitivnog potkrepljenja i kako se vrlo često uz neke moralne potkrepljivače treba dati i materijalne, jer su učinkovitiji! Sva moja motivacija za studiranje proizlazi iz mene same, okolina tu nema gotovo nikakvu ulogu, jer nešto me mama odavno naučila: da učim za sebe, a ne za nju! I baš sam zato ljuta što sam ostala bez šanse da uopće pokušam dobiti nagradu za trud. Svoj trud! I osjećam da mi motivacija drastično pada, a to je ono što me najviše brine!

    avatar

    07.04.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • uNdEr tHe pInK

    Pravda je individualna stvar...kreni od prijemnog i onog kako je tko upisao..nitko ti neće reći: "Ej, čuj. ja baš nisam zaslužila upasti na faks.." Bolje odjebi radnju i nemoj dopustiti da ti tako neko sranje diže živac. Pošalji ih sve u rodno mjesto.

    avatar

    07.04.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ostaje ti još slijedeće godine probati dobiti općinsku stipendiju na temelju uspjeha, prihoda i bla, bla, a nejveći ti je plus što je psihologija deficitarno zanimanje. Btw, neki od naših kolega su i ove godine dobili tu stipendiju (iako ju zapravo možeš tražiti tek od treće godine) upravo zato što studiraju psihologiju. Budući da oni koji su ispred tebe po prosjeku već primaju tu ili neku drugu stipendiju, mislim da imaš šanse! Nada umire zadnja :)

    avatar

    07.04.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    da se nadovežem - nada umire zadnja...ali ipak umire!!!!!!!!! pusa najveća. ja.

    avatar

    07.04.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • ali i iza smrti, vjera i nada u bolje ne prestaje ;)

    avatar

    07.04.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Iza smrti si mrtav! I ako već i vjeruješ u zagrobni život, onda znaš da se tad više nemaš čemu nadat, onda ti je već gotovo! Možeš samo očekivat ono što si zaslužio! Nada je kurva! Viđam je petkom na ćošku često, krade mi mušterije!

    avatar

    07.04.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    ma jednostavono sve zaboravi jer se ne isplati živcirati zbog nepravde i nesposobnih ljudi, a takvih oko nas, nažalost, ima puno. pusa!

    avatar

    08.04.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • Marica

    Ja ti predlažem da ispizdiš mikija(namjerno sam ga napisala malim slovom)!Ako želiš možemo zajedno, napravimo sačekušu!Vjeruj mi, i ja se nadam da će konačno, ove godine izaći na vidjelo oni koji se cijelo vrijeme provlače, tj pod svakim božjim ispitom imaju šverc, a mi ,osrednje pameti, pokušavamo pomoću svojih skromnih umova to sami proći. Pozdrav svim prosječnima!

    avatar

    15.04.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...