Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • draška

    gledala sam film...dobro si ga opiso....sranje tesko...koji horor..nisam ni trepnula odgovor na pitanje...duhovi,krv?----krv potjece od ubijenih putnika odgovor na pitanje...soba s vodom?---mislim da je stvar u ravnotezi i pritisku ali mozda se varam.. sori sto ti nisam komentirala onaj od jucer(mozda cu sad)...nisam te posjetila...i u slucaju da pogledas ovo zelim ti javit (iako se nisi udostojio pitat) da nisam danas bila u skoli jer sam FUL prehladena i sad imam malo febre...ali moram doc sutra jer vozim faking blok sat..eto

    avatar

    28.03.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • Keksožderka

    Meni se ne da komentirati svaki blog,ja uzivam citajuci:). UISTINU. Hope u don't mind...? Aj ne prduckaj na film,k'o bilo ti je lose gledati Sisatu,a :)? Ja danas gledala Mumije(2) i bas sam jadničak: 2 puta sam se imala udaviti eurocremom i kruhom(kad su izlečele bube) + prosula po kila oraha po USISANOM tepihu!

    avatar

    28.03.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • ....nikni gdje te posiju....

    POHLEPNI MEĐED JE MOJ IDOL...:-):-)

    avatar

    29.03.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • Staljin

    eto i mne! ja SAMA MAPOKON doma! jeeeeee!!!joj, nisi ti gledo onaj film s lavom! jebo te auto (land rover,a koji drugi?) na FELGAMA piči kroz LAVU!!!! a đe je Rambo-baba koja kroz kiselinu gura obitelj u čamcu! u biti poante ovog filma je da unovčimo babe! idemo u Rusiju pa nek guraju ledolomce! a Anakonda? kad the Zmija (od 10 tona) guši čovjeka pa se nakon po ure čuje flop...to hoće reć da su mu oči ispale! inače fakat MORAŠ studirat ŽURNALISTIKU! :) aj pa se vidimo sutra! :) P.S više majke mi ne znam jesam li Staljin ili Lenjin! PROSVIJETLI me!!!! :)

    avatar

    29.03.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • slingura

    oduševljena sam tvojom dubokoumnom analizom tog beznadnog filma!pozdrav!

    avatar

    29.03.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...