Komentari

malacrna20.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Teuta i Morski

    sad sam vidjeo kod teute da si prvi puta na njenom blogu i da te zanimaju muske mastarije. vrati se opet na njen blog pa procitaj post "dvije strane jednog odnosa" od 15.3...pusa zelena

    avatar

    24.03.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Statična

    tuga je, eto, katastrofa koju treba.... hmmm.... izbrisat, iskorijenit.... čista glupost! ajd, sretno ti sa svime!!! pozdrav!

    avatar

    24.03.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Da, čini se da si ipak bila u pravu, za neke stvari ipak nisam sposoban dati komentar ni mišljenje. No, svejedno, ako misliš da on voli tebe kao ti njega, probajte razumno razgovarati, iznesite smireno svoja stajališta, iznjedrite moguća rješenja i razmotrite ona najbolja. Uglavnom, štogod odlučili nadam se da će biti najbolje za vas dvoje! A što se tiče roditelja, oni su rijetko kad zadovoljni bilo čime!

    avatar

    24.03.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • DOMBA 57

    e naš kak si me razveselila sa svojim komentarom,puno ti hvala i ti si meni legenda i svaka ti čast legice od sada te stalno čitam i pozz

    avatar

    24.03.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • Mali Princ

    Jao, jao... Procitao sam i pjesmu i post i prethodne postove koje od zadnjeg posjeta preskocih. Rastuzio sam se skroz zbog tebe.... Prije svega, pises divne pjesme i stvarno imas dara. Pjesma najbolje govori o tome da tog decka volis iskreno. Ovakve me tuzne price uvijek rastuze i zato jer se uvijek zapitam hoce li se i meni jednom napokon dogoditi takva ljubav o kakavoj drugi pisu... Pjesma dovoljno govori. No, gdje je ON u svemu tome? Kako se ON postavio u cijeloj situaciji? Na cijoj je ON strani? Svojih roditelja ili na tvojoj? Ili mozda na nekoj trecoj, svojoj? Ako ON tebe voli ma samo i upola od toga koliko ti volis njega, trebao bi braniti vasu vezu. Jer nitko se, pa ni roditelji, nema pravo mijesati u vasu ljubav. Dakle, zanima me kako se ON postavio? To je prvo... A drugo, jesi li probala traziti objasnjenje? Netko, bilo ON, bilo njegovi roditelji, morao ti je objasniti zasto takav njihov postupak? To bi bilo u najmanju ruku stvar pristojnosti. No, na stranu i pristojnost. Opet, gdje je ON u tome? ON je taj koji sa svojim roditeljima treba rijesiti eventualne probleme. A ako ON to ne rijesi, tj. ako stane na njihovu stranu, tada te ocito NE voli toliko koliko se to ranije cinilo. Ni njegovi roditelji, ako te stvarno tako voli, ne mogu mu biti zapreka. Zao mi je sto patis, ali se ipak nadam da ce na kraju ove suvremene prica o Romeu i Juliji, umjesto tragicnoga kraja, ipak biti ipak happy end. :) Od srca ti to zelim, bas kao sto i sebi zelim curu koju cu voljeti kao sto ti volis njega i ljubav o kakvoj pises u svojim pjesmama... Drz se!

    avatar

    24.03.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sad se možda i tako osjećaš, tužna...osamljena, bez ljubavi i razumijevanja....ali i tebe čeka sreća i sunce u ovom životu. I vjerujem da će ti uskoro biti ljepše i opet ćeš "živjeti" ovaj život punim plućima, cakana. Pusica i topli pozdravček, Cmokić.

    avatar

    25.03.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...