Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Valgar displej ov pavr

    Čestitaaaaaaaaaaam!:))))

    avatar

    22.03.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Čestitke!!! Nadam se samo da će mlada vozačica imati lijepo vrijeme za vikend, pa da uživa u vožnji :)))

    avatar

    22.03.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala komadi! Je, mlada sam samo po vozackom stazu, kaj se godina starosti tice, tu sam ko rosa u podne ;-)) Bas pisem spisak za tjednu nabavku a On ponosno kaze- ti znas da sutra ti vozis. A mogla bi me i do posla otfurati. Ocito ima u mene vise povjerenja nego ga sama u sebe imam.

    avatar

    22.03.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • teuta

    Uh, kako sam sretna zbog tebe. Zaista se tome veselim slatkice. Lijepo je to kad znaš da je nekome lijepo a još ljepše je to s njime dijeliti. Čestitam ti!! Mislim da si jako sretna još kad si vidjela kako se tome raduje tvoj suprug, jel tako? Znaš što se tiče mog posta....ja sam ti zaista to sanjala i onda mi se to dogodilo. Nije to bilo prvi put, često sanjam neke snove...i onda se to dogodi. Ali tada je to bilo posebno, pogotovo oni teško osjećaji i nisam znala tome uzrok. NO, sve je lijepo završilo i to je najbitnije. Hvala ti medena. Pusica i laka ti noć, lijepo to proslavi. Cmokić.

    avatar

    22.03.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • jja

    Dobro si to prepoznala Teuta. Zaista sam jako sretna zbog toga. Navodno je moj grad 3. u Njemackoj po koncentraciji besmislenih prometnih znakova i bila sam uvjerena da cu pasti. Jer je taj dan palo vec troje. Na srecu, imala sam dusu od covjeka za instruktora, koji mi je bio i snaga i mir. Muzic je isto odusevljen mojim instruktorom tak da smo ga pozvali na veceru sljedeci tjedan :-) Muzic je rekao da kuha dobrovoljno he,he. Za tvoj san-gle sama cinjenica da ja u to ne vjerujem ne znaci da to nema smisao. Vjerojatno si ti posebno senzibilna za takve poruke, hocu reci imas dara biti dovoljno otvorena pa ti poruke i dodju ;-) Danas smo isli skupa u nabavku i prvo sto sam prekontrolirala kad sam parkirala su bila jajca ha,ha ali sva citava!

    avatar

    23.03.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • Svea

    Super, čestitam! I ja i ovo moje malo šmrkavo što mi sjedi u krili i hvata miš!

    avatar

    24.03.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...