Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mirisdunje

    "Tebi su jesen i zima dosadili" i evo, stiglo je proljeće. Kalendarski, istina, ali vjerujem da ti je stiglo i u dusu, u srce tvoje. Proljece zivota ne mjeri se vremenom niti stize u odredjenim godinama, ono je onda kad smo sretni, zadovoljni, kad nam "krene", kad nas pismonosa ne zaobidje nego nas nadje na pravoj adresi, spremne...I noci nisu vise sumorne i osamljene, sada postoji ono svjetlo kao izlaz iz tame.Rousseau je rekao:"Ako razum cini covjeka, osjecaj ga vodi", i ja mislim da tebe sigurno i nepogrjesivo vodi naprijed upravo taj snazan osjecaj u tebi, tvoja mudrost, plemenitost i vjera da nakon kise dolazi sunce i da nista ne moze biti trajno lose ni trajno dobro, ali mi smo ti koji svemu tome mozemo dati mjeru i iznijansirati i prilagoditi zivot sebi, a ne sebe zivotu.Proljetni ti i suncani pozdrav saljem i sve ti bilo u duhu proljeća.

    avatar

    21.03.2006. (06:48)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    evo sine Sunca-Proljeće i zvanično stiglo!!! Još samo da ga pustimo u naše biće, da mu dopustimo razvedriti naše tmine, mirisom njegovim okaditi naše dubine i srcem kucati u njegovom ritmu!!! Sve je do nas....prvoproljetni pozdrav ti šaljem!

    avatar

    21.03.2006. (07:16)    -   -   -   -  

  • tvoj maslacak

    :-*) .....ljubim te.....DOBRODOSAO U PROLJECE........PUSA

    avatar

    21.03.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • deda

    tu sam ;))..............

    avatar

    21.03.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    i nekasu ti jesen i zima dosadi...konačno:) otvori vrata suncu....ugrij se....

    avatar

    21.03.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Iz prošle noći samo sjajne iskrice u Danas ponesi da oko i tamom u Sutra te vode. Iz izmaglice gledaju te Ljubav, Iskrenost, Nježnost i Strast... primi otvorenog srca njihove raširene ruke i osjeti dah proljeća, mirise ružičastoga cvijeća... Osjećaš li? Za tebe je ovaj puta pitala Sreća!

    avatar

    21.03.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • OKRENI SE SEBI

    Stvarno je zima bila preduga, mislim doslovno, evo sunce sja, proljeće stiže, cvijeće nam se već smiješi! Tebi želim ugodne dane!

    avatar

    21.03.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Doći će i tvoj pismonoša...,a zima svima je dosadila..udahnimo..mirise proljeća...krenimo..u neki novi nama dragi život..pozdrav maj frend..

    avatar

    21.03.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • škropec

    meni je dosadila zima.......jesen volim, volim njene boje i kišu.....ponekad podignem glavu i dopustim kapima da odnesu grč sa lica......pozdrav prijatelju i ugodan ostatak večeri........

    avatar

    21.03.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • builderica

    istina,faraonne dragi...haluciniram ...miris proljeća osjećam i vidim sunce na oblačnom nebu...pomoći nema!Gdje je?

    avatar

    21.03.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • erin

    Djete najjače plače pri rodjenju, onda tiše i tiše dok čovjek ne ušuti.. doista jako lijepo i dojmljivo.A čovjek ušuti kada ostane bez riječi, bez teksta. No to nam se sve češće dogadja da smo postali čovjek i ušutili, netko zbog ne razumjevanja što se dogadja, netko zbog toga što je sve rekao i čeka rezultat svojih riječi, netko pak ndajući se i očekujući proljeće nakon dosadne jeseni i zime.. ja spadam u ove što su rekli sve što su imali i sad čekaju rezultat svih životni govora-riječi.. a ti mislim da si ušutio jer slutiš da ide tvoj pismonoša, te ga željno očekuješ... nadam se da stiže s proljećem.. Pozdrav dragi faraone i lipe snove ti želim..;))

    avatar

    21.03.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...