Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • gabe

    jep, slazem se :)

    avatar

    08.03.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • zli_girl

    mogu se sloziti s napisanim. usibility novog portala borja.org je daleko losija od prijasnje i po mojoj procjeni moglo bi biti problema s generiranjem novih bookmarksa. posjetitelju koji se prvi put zatekne na stranici nije dano do znanja o cem se radi a ljudi nemaju naviku istrazivanja u dubinu vec naprave klik dalje. pogotovo kad na home page nema nista eye catching. gifovi best of itd. blokira firewall, na njihovim mjestima vidim - [AD], tj brisani prostor.

    avatar

    08.03.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Iako nisam novi design shvatio bas toliko tragicno, stari mi je zaista bio bolji, cak i izgledom. Kako se kaze - ne mijenjaj momcad koja pobjeduje. :)

    avatar

    08.03.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • mrtvipisac

    E, pa s dizajnom treba paziti; ako nije bolji ili ako promjene nisu nužne, bolje ga je ne dirati. Ako meni nije ugodan, još neko kratko vrijeme se mogu vraćati radi sadržaja ali ... pokazalo se da brzo odustanem. Stara je stvar da i u lošem pakiranju može stajati dobar saržaj ali ... radije biram da je dobro i jedno i drugo.

    avatar

    10.03.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • Anderlon vec godinama pokusava opravdati dizajn monitora. :-)

    avatar

    13.03.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • IRINA...

    istina, meni se puno vise prije svidao, no nije mi ovaj tako jako los..

    avatar

    14.03.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    meni je redizajn super. zaobljeni uglovi, u maniri najboljih template za wordpress.org i blogger.com - ferrari u svijetu bloga. Meni je ovaj dizajn koji ima borja.org idol, i za takve tamplate bih bio spreman i platiti... Ah da, nekad smo vozili fiću, a kad uđemo u mercedes E klase osjetimo se pomalo nespretno, utonemo u sve... user experiance na borja.org mi je kompletan dozivljaj. Ali razmisljam o necem drugom, sto nude joomla ili mambo - mogucnost da se mjenjaju template prema zeljama i trenutnom raspolozenju korisnika, nesto kao ZEN Garden...

    avatar

    17.03.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...