Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • PROMINA U SRCU

    svaka čast sokole blog ti je prva liga ubaci više slika iz našeg kraja možeš ti to vidin da si sposoban ne boj se neće te niko tužit

    avatar

    17.02.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • Pitaš se:"a što sad?"Ništa.Nije Promina jedina,koja bilježi pad broja žitelja.Slična je situacija u cijelom dalmatinskom zaleđu,otocima,Lici i Gorskom Kotaru,a dalje da i ne nabrajam.Možda će se štogod i popravit, ali ne tako uskoro.Davno je neki župnik,razmišljajući o ovoj temi zaključio:"ni ovce neće za praznom zobnicom".

    avatar

    17.02.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Vlaju, hvala na pozitivnom komentaru. Namjerno nisam stavljao puno slika na blog jer bi se tako puno sporije otvarao. Sa desne strane nalazi se link Promina u slikama, i mislim da one za sada dovoljno prikazuju Prominu. Ne bojim se da će me netko tužiti za korištenje slika jer je 95% slika koje se mogu pronaći na internetu vezano za Prominu moje. Sve slike na blogu Promina su isključivo moje, osim razglednice koja je logo bloga. Kad smo kod slika, 60% slika na tvom blogu su također moje. Ne ljutim se što si ih objavio, ali ništa te ne bi koštalo da se negdje spomenuo od kud si ih kopirao. Netko tko čita tvoj blog mogao bi zaključiti uočivši moje slike na njemu da sam ja njegov autor, a pogotovo nakon što je netko u komentarima spomenuo tvoje prezime. Iz svega ovog možeš lako zaključiti da smo iz istog sela, da ni ja ni ti u njemu više ne živimo, i da nosimo isto prezime….

    avatar

    18.02.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...