Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • sama, pa šta

    pa vama je veselo, a tek poštarima :-)))...mi nemamo problema sa našim jer je tu već godinama ali...poludim na jednu njegovu naviku...pozvoni i odmah za kvaku i ako je otključano, uđe. čovjek više ne može biti ni oskudno odjeven, da ne kažem nešto drugo :-), jer mora paziti da mu ne bi poštar bez pardona ušao u stan...očito su poštari svuda slični...vidim ja da će i ovaj brzo na***at :-))))

    avatar

    15.02.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Meni je najbolje bilo kad je moj isto tako novi poštar od kojih 30-ak godinica komentirao prošle godine u devetom mjesecu kao o pa stigle ste. Ja kažem od kud. Kaže on pa ti i sestra sa Paga. I gledam ja sva u čudu, a kaže on pa šta me nisi vidjela ljetos. A ja pojma nemam gdje sam ja to njega kao trebala vidjeti i znam da sam ga i vidjela da ne bi imala pojma tko je. Možda me čovjek i pozdravio tamo. Ali simpa je sve u svemu.

    avatar

    16.02.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    A ništa od "Poštar uvijek zvoni dvaput?" :) ;)

    avatar

    16.02.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    Stalno zaboravljam reći ti, ušla sam neki dan u nečiji ured, tu u Puli, i vidim na zidu kalendar sa likom delfina i ispod naziv web stranice te neke firme koja ima lik delfina ...bigblue...:) i sjetim se na tebe :)

    avatar

    16.02.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    a naš viče po cijeloj ulici prezime onog kome treba donijet nešto :-(

    avatar

    16.02.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • more nade

    ajme.. viš nikad nisam razmišljala o poštarima. Kod nas to sve super ide... poštu nalazimo u sandučićima. Al bio je jedan drag stari poštar, otišao u mirovnu. Njega kad bi ga sreo nekako bi se osjećao da je NAŠ. Dio našeg naselja. Nikad nije bio nametljiv, ali uvijek s pozdravom i osmijehom. I sad kad sam ovo pročitala sjetih ga se i nekako fali... zamjenio ga mlađi koji je isto ok.

    avatar

    16.02.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ..ima ljudi koji bez običaja ne bi mogli živjeti!!!pusa

    avatar

    16.02.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Glavno je znati razlog. Ali ipak: Čuvaj se poštara! Mogao bi tako pijan ko zna što pobrkati.:)))

    avatar

    16.02.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Moj poštar je grozan - redovito mi preporučena pisma baca u kaslić i potpisuje se umjesto mene. Btw. stvarno lijepo napisano!

    avatar

    16.02.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Moj postar je isto alkos....I po danima kad nosi novce ljudima znas koliko ce kasniti i koliko ce biti pijan...Jednom se skomirao i spavao nasred ceste....Uzas! A nasa pisma, racuni, necija lova lezi okolo dok je on u alkoholnoj komi...

    avatar

    17.02.2006. (01:04)    -   -   -   -  

  • miš

    ja bi sad bio poštar :/

    avatar

    17.02.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • alkion

    Na svu sreću ja svog poštara baš i ne viđam često i nemam pojma kako izgleda. Inače, u doba moje mladosti smo poštara zvali "Krcko". Bile su neke dječije novine i u njima je bila rubrika "Krcko i njegova pošta". :)))

    avatar

    17.02.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Naši se poštari stalno mijenjaju .Taman se jedan nauči tko je gdje onda iz početka.Najnoviji preporučenu poštu ne predaje valjda mu se ne ide na vrata nego ostavi obavijest da se ide u poštu.

    avatar

    17.02.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • Bajke za veliku djecu

    Uvijek s poštarima neki rusvaj.:) Bio je i kod nas neki "na zamjeni", neki mlađahan i zgodan i zamisli - oženio se sa jednom "mušterijom".:)))) Baš su se upoznali kad joj je donio poštu.:) Kod njih ne bi važila ona :"Neće ti Mr. Savršeni doći na vrata.":))))

    avatar

    18.02.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    a ja svog poštara nikad vidla nisam; jednom sam bolesna bila kući, i dragi mi donese iz sandučića preporučenu pošiljku koju nisam preuzela, a bila doma cijelo jutro, ima sreće kaj ga ne uspijem vidjeti, a opet mi žao, ovaj kaj nam u firmu nosi zadnjih par mjeseci nam super, simpa je

    avatar

    18.02.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    a moj je pošćjer godinama isti, ali je veliki uncut :o)

    avatar

    18.02.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • trill

    Imala bih ja takav post, sa j umjesto sa z, da ga napišem. Uglavnom, prijatelj iz Karlovca mi poslao neke nove filmove. Poštar, vidno pijan u 8 ujutro, (koji naravno i meni govori Ti) mi donio paketić i kaže 150 kuna. Začudila sam se kako, pa sam pomislila da je možda moj prijatelj kupio te filmove pa trošak želi podijeti samnom, što bi bilo u redu, ali nikad to nije prije napravio. Ništa. Pretražila novčanik, skupila tih 150 kuna i dala mu. Negdje tek poslijepodne sam se odlučila reći prijatelju da su filmovi došli i ipak mu rekla da sam platila. Pao je u nesvjest od šoka. Uglavnom, on na poštu u Karlovcu, do Upravitelja, ja u svom Gradu..na kraju su mi vratili drugi dan mojih 150 kuna, jer je poštar zabunom pročitao 150 grama kao 150 kuna. A da sam šutjela...Došao se drugi dan ispričati, govorio mi Vi, i molio da to ne potežemo dalje jer je siromah, sam radi, žena, djeca i tako to...Naravno da sam se sažalila.

    avatar

    18.02.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    hahaha... baš si me nasmijala svojom pričom... ali potvrđujem istinitost tvojih riječi... jer takav je i naš poštar i poštar prije i poštar još prije prijašnjeg poštara :) možda je to nešto nasljedno? nešto u genima poštara? haha

    avatar

    18.02.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • gdy

    Ma, LOL! Izgleda da su diljem zemlje potpuno isti postari! Izgleda da je to glavna kvalifikacija da bi se dobio postarski posao! LOL! Pusa od krampusa!

    avatar

    19.02.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Istina je da viđam dosta poštara pod utjecajem alkohola, ali ipak mislim da je to stvar svakog čovjeka posebno. Nažalost imam i lijepih i ružnih iskustava s poštarima. Prvi poštar kojeg se sječam izgledao je jako dobar, veseo, prijatan i prijazan čovjek. Dosta dugo sve je bilo u redu, dok jednom prilikom nije počela kružiti priča o nestajanju pisama u kojima su stizali čekovi iz inozemastva. Taj je čovjek bio pred mirovinu i ubrzo je otišao u mirovinu. U idućim godinama promjenilo se nekoliko poštara i bilo je sve u redu, osim sitnih i nebitnih zabuna kad pošiljaoci napišu ulicu ali ne i kućni broj (ima nas nekoliko obitelji s istim prezimenom u ulici). Na seminaru je bilo super! Srdačno te pozdravljam i budi mi dobro i veselo!

    avatar

    20.02.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • svemir

    pa neka se malo čovik opusti,naka malo izvidi situaciju dal to može raditi ili ne...

    avatar

    27.05.2009. (07:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...